Delegació a Barcelona

Ajuntament de El Pla del Penedès

El delegat visita tres municipis de l'Alt Penedès

query_builder   28 novembre 2012 18:03

event_note Nota de premsa

El delegat visita tres municipis de l'Alt Penedès

El delegat fa una visita institucional el 28 de novembre als municipis penedesencs de El Pla del Penedès, Torrelles de Foix i  Castellví de la Marca.
Ajuntament de El Pla del Penedès
Amb l'alcalde de El Pla del Penedès, Santi Soler
 
Ha mantingut reunions de treball amb els alcaldes, Santi Soler, Pere Pujol i Jaume Brichs, respectivament, i ha fet un breu recorregut per diferents indrets de cadascun d’aquests tres municipis.
 
El Pla del Penedès té en marxa un pla de restauració de l’església romànica, una de les poques que tenen el campanar construït sobre el cimbori, que requereix algun tipus d’ajut per portar-lo a terme. Mitjançant el PUOSC, el consistori vol tirar endavant la millora energètica i funcional del poliesportiu, que té un cost previst de 201 mil euros. També volen arranjar l’entorn de la Font de l’Esteve, on Josep Anton Clavé es va inspirar per compondre el 1858 la cançó coral de Les flors de Maig. El consistori reclama ingressos pendents del PUOSC per import de 500 mil euros.
 
Torrelles de Foix ha patit robatoris de la xarxa de cablejat de l’enllumenat que representen un problema afegit a la precària situació econòmica de l’Ajuntament. A hores d’ara el consistori atén prioritats municipals gràcies al voluntariat, fins i tot dels mateixos regidors, que desenvolupen tasques de manteniment.
 
A Castellví de la Marca volen connectar la pròpia xarxa d’abastament d’aigua a la xarxa d’Aigües Ter Llobregat, mitjançant Aigües de Vilafranca, un projecte que requereix un pressupost de 250 mil euros, però que pot comptar amb ingressos provinents del PUOSC. A Castellví també hi ha pendents de cobrament determinats ajuts del PUOSC que estan en tramitació.

1  

Imatges

ANNEX

ANNEX 37