Servei Català de Trànsit

Presentació del nou material de l'SCT de suport a les activitats educatives i formatives

query_builder   4 desembre 2012 12:17

event_note Nota de premsa

Presentació del nou material de l'SCT de suport a les activitats educatives i formatives

El director del Servei Català de Trànsit (SCT), Joan Aregio, ha presentat avui el nou material de sensibilització viària per donar suport a les activitats educatives i formatives que es duen a terme a Catalunya i que tenen com a objectiu conscienciar els infants i joves per a una mobilitat sense riscos.
 
Aregio ha agraït la implicació de les policies locals i els monitors de seguretat viària en la promoció de l’educació per a la mobilitat segura. El director de l’SCT també ha explicat que en el que portem del 2012, uns 250.000 nois i noies en edat escolar de Catalunya han participat en activitats de conscienciació viària.
 
El nou material adreçat a infantil i primària té com a personatge central la mascota Clac, que és el prescriptor de seguretat viària infantil. Els elements que s’adrecen als adolescents i joves tenen un disseny atractiu i un missatge sobre mobilitat segura. 
  
A la presentació, a la sala d’actes del Departament d’Interior, han assistit majoritàriament monitors de seguretat viària de policies locals d’arreu de Catalunya i dels Mossos d’Esquadra, els quals seran els encarregats de distribuir aquest material a les seves sessions i activitats de conscienciació viària.
 
(S'ADJUNTA LA NOTA DE PREMSA EN PDF AMB L'EXPLICACIÓ DETALLADA DE CADA UN DELS NOUS MATERIALS DE SUPORT A LES ACTIVITATS EDUCATIVES I FORMATIVES)

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa en pdf

Nota de premsa en pdf
PDF | 262