Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

El portal d'Internet RuralCat bat el seu rècord de visites en el seu desè aniversari

El mes d'octubre el portal va rebre més de 43.000 visites i va registrar un nou "dia rècord" amb 2.750

query_builder   7 desembre 2012 12:22

event_note Nota de premsa

El portal d'Internet RuralCat bat el seu rècord de visites en el seu desè aniversari

El mes d'octubre el portal va rebre més de 43.000 visites i va registrar un nou "dia rècord" amb 2.750

Aquest 2012, l'any del seu desè aniversari, el portal d’Internet RuralCat (www.ruralcat.net) continua creixent. Enguany ha superat els 19.000 usuaris registrats, i el mes d’octubre va tenir un total de 43.000 visites i un nou “dia rècord” amb 2.750 visites.
 
D’aquesta manera, RuralCat es consolida com a portal pioner, a Catalunya i la resta de l’Estat, especialitzat en l’oferta de informació, formació i serveis específics per al món rural i agroalimentari.
 
Des dels seus inicis ha estat promogut pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natura (DAAM)l de la Generalitat de Catalunya, per convertir-se en un espai on els agricultors, ramaders, l'agroindústria, estudiants, assessors i tots els professionals dels sectors agrari i alimentari poden trobar i intercanviar informació, relacionant-se de forma activa. A més, RuralCat també és present diàriament en les xarxes socials més destacades, com Facebook i Twitter.
 
El seu èxit com a mitjà de transmissió de coneixement en l'àmbit agrari, agroalimentari i rural català ha estat reconegut diverses vegades. Va ser seleccionat com a model per a la conferència internacional oferta durant la cerimònia del 50 aniversari de l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics (OCDE). El portal també figura com la primera de les 25 iniciatives del llibre Innovació a l'Administració de la Generalitat.
 
RuralCat, la comunitat  virtual agroalimentària i del món rural, sempre en constant evolució per oferir un millor servei, ha ajustat el disseny de la seva portada amb la finalitat que tots els seus usuaris puguin accedir a la seva informació, formació i serveis tecnològics amb més facilitat des de la seva entrada al portal.
 
 
Més informació a:
 
Twitter@ruralcat