Delegació a Girona

El conseller d'Economia presideix l'acte de commemoració del 160è aniversari de l'Assessoria Cànovas 1852

query_builder   12 desembre 2012 16:22

event_note Nota de premsa

El conseller d'Economia presideix l'acte de commemoració del 160è aniversari de l'Assessoria Cànovas 1852

Una imatge de l'acte d'avui
El conseller d’Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, ha presidit aquest migdia l’acte de commemoració del 160è aniversari de l’Assessoria Cànovas 1852, que s’ha celebrat a l’Auditori Josep Irla de l’Edifici de la Generalitat a Girona. L’acte, que també ha comptat amb la presència de l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i el delegat del Govern, Eudald Casadesús ha reunit més de 150 persones entre representants d’institucions, patronals i empreses de les comarques gironines.
 
Mas-Colell ha aprofitat la seva intervenció per posar l’Assessoria Cànovas com a exemple d’una empresa que ha estat capaç de sortir reforçada de les diferents crisis que ha viscut al llarg dels seus 160 anys d’història. En aquesta línia, el conseller ha afirmat que tot i que l’any 2013 encara serà difícil des del punt de vista econòmic, el 2014 es presenta millor.  
 
L’alcalde de Girona ha destacat el paper que ha jugat Cànovas com agent transformador de la vida econòmica de Girona. L’Assessoria Cànovas, dirigida actualment per Vicenç Cànovas, és la més antiga de l’Estat i actualment compta amb una cinquantena de treballadors.

1  

Fitxers adjunts

Una imatge de l'acte d'aquest matí

Una imatge de l'acte d'aquest matí
JPG | 1710