Empresa i Treball

TURISME

Catalunya protagonitza el calendari 2013 de la revista Viajes National Geographic

query_builder   21 desembre 2012 10:10

event_note Nota de premsa

TURISME

Catalunya protagonitza el calendari 2013 de la revista Viajes National Geographic

 

  • El calendari recull imatges d’arreu de Catalunya que mostren la seva diversitat i riquesa paisatgístiques, culturals, gastronòmiques, naturals i turístiques.

 

  • Viajes National Geographic, publicació de prestigi reconegut, compta amb prop de 380.000 lectors mensuals arreu de l’Estat espanyol.

 

  • Aquesta acció s’emmarca en la campanya de promoció de la marca “Catalunya” que l’Agència Catalana de Turisme (ACT) ha dut a terme aquest 2012 per incentivar els viatges dels turistes de la resta de l’Estat.
 
Catalunya protagonitza el calendari 2013 de la revista Viajes National Geographic, publicació mensual de tiratge estatal amb prop de 380.000 lectors.
 
Mes a mes, el calendari mostra un ampli ventall d’algunes de les imatges més emblemàtiques del territori: la neu de la Val d’Aran, Sitges, Siurana, el Parc Nacional d’Aigüestortes, la ciutat de Girona, Cadaqués, el Castell de Miravet, Tamarit, el Penedès, Montserrat, la Garrotxa, el romànic de la Vall de Boí i el Modernisme de Barcelona.
 
El calendari presenta, a més, propostes, tradicions i activitats representatives del territori com ara els castellers, la gastronomia, el turisme actiu, les festes populars i els esports d’aventura.
 
El director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, ha explicat que “amb aquesta iniciativa, volem reforçar l’acció comunicativa i de visualització de la marca “Catalunya” que ha dut a terme aquest any per posar en valor l’oferta turística de la destinació catalana potenciant la seva difusió entre el públic de l’Estat espanyol”.
 
La revista Viajes National Geographic va nèixer ara fa 13 anys i el perfil del seu lector és el d’una persona que viu principalment a ciutats, d’entre 25 i 44 anys, amb un nivell formatiu elevat i de classe alta i mitjana-alta.

1  

Fitxers adjunts

Portada del calendari 2013 de la revista Viajes National Geographic

Portada del calendari 2013 de la revista Viajes National Geographic
JPG | 604

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia