Direcció General de Comunicació

Altres acords del Govern

Altres acords del Govern

query_builder   27 desembre 2012 21:05

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

Prorrogat el Pla per al dret a l'habitatge 2009-2012
 
El Consell Executiu ha autoritzat avui la pròrroga del Pla per al dret a l'habitatge 2009-2012, més enllà del 31 de desembre de 2012.
 
El Departament de Territori i Sostenibilitat té en marxa els treballs necessaris per elaborar un nou pla que substitueixi l’actual, la vigència del qual finalitza el 31 de desembre d’enguany. Al mateix temps, l’Estat està preparant també el seu projecte. Davant d'aquestes circumstàncies, i com que el nou pla de la Generalitat no està previst que estigui operatiu l’1 de gener de 2013, el Consell Executiu ha autoritzat avui la seva pròrroga.
 
 
El Govern prorroga el termini per a l’adquisició de la majoria del capital social de Vallter 2000
 
El Govern ha aprovat avui ampliar fins al proper 28 de febrer el termini perquè Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) adquireixi una participació majoritària del capital social de la societat mercantil Vallter SA. La complexitat de les operacions que es van autoritzar el mes d’octubre passat per donar viabilitat a l’empresa i mantenir l’activitat d’explotació de l’estació d’esquí obliga a prorrogar el termini inicial, que expirava el 31 de desembre. 
 
El Govern considera que  l’activitat de muntanya i esquí de Vallter 2000 té un interès estratègic de país i un efecte important sobre el territori. Ubicada al municipi de Setcases, representa un dels principals motors econòmics del Ripollès, tant pel que fa a llocs de treball directes com especialment pels indirectes.
 
El Govern prorroga fins al 2015 la suspensió del règim sancionador a determinades infraccions de l’àmbit de l’esport recollit en la Llei de simplificació normativa

El Govern ha aprovat avui un decret llei per modificar la disposició addicional tercera de la Llei 10/2011, del 29 de desembre, de simplificació i millorament de la regulació normativa. Mitjançant aquesta disposició, es va suspendre fins a l’1 de gener de 2013 l’entrada en vigor del règim sancionador aplicable a determinades infraccions administratives de l’àmbit de l’esport, amb la finalitat de facilitar l’adaptació del sector dels tècnics i professionals de les activitats físiques i esportives al nou context normatiu.
Amb el decret llei aprovat avui, el Govern prorroga fins a l’1 de gener de 2015 l’entrada en vigor d’aquest règim sancionador, perquè es vol continuar facilitant durant un període de temps més ampli l’adaptació del sector al nou text legal.
 
El Govern actualitza les tarifes dels peatges de les autopistes de la Generalitat per al 2013
 
El Govern ha aprovat avui l’actualització de les tarifes dels peatges de les autopistes que són titularitat de la Generalitat per a l‘any 2013, que entraran en vigor el proper 1 de gener. Els preus s’incrementaran un 3,5%, el percentatge corresponent a la variació interanual de l’IPC del mes d’octubre.
 
Aquesta modificació s’aplicarà a totes les autopistes de la Generalitat, a excepció de les que s’han d’ajustar al que establia la licitació del contracte de gestió de Tabasa, i que queden de la forma següent: C-16 Túnels de Vallvidrera, +3,15% (90% de l’IPC); C-16 Túnel del Cadí i accessos, -7,16% (-10% + increment 90% IPC).
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia