Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   3 gener 2013 20:59

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Jordi Vilajoana Rovira
Secretari general del Departament de la Presidència
 
Nascut a Barcelona l’any 1949.
Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona. Va ser conseller de Cultura del Govern de la Generalitat de Catalunya del 1999 al 2003. Del 1995 al 1999 va ser director general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió.
 
Va ser diputat al Congrés durant la VIII legislatura (2004-2007), on va ocupar la vicepresidència segona de la mesa del Congrés. Des del 2008 fins l’actualitat ha estat portaveu de CiU al Senat.
 
En l’àmbit privat va ser conseller delegat del grup de comunicació BBDO Barcelona durant el període 1975-1995.
 
Militant de Convergència Democràtica de Catalunya després de la seva fusió amb Esquerra Democràtica de Catalunya des de 1978. És membre del Comitè Executiu de CDC i de la Federació de CiU. És vicepresident de la Fundació Catdem.
 
Josep Martínez Melgares
Secretari general del Departament d’Interior
 
Nascut a Baeza l’any 1963.
Llicenciat en Dret i en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona. Diplomat en Funció Gerencial a l’Administració Pública per l’Escola Superior d’Alta Direcció d’Empreses de Barcelona (ESADE) i Màster en Alta Funció Directiva per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. Màster en Gestió Urbanística per la Universitat Politècnica de Catalunya, també ha cursat diversos postgraus en urbanisme i dret immobiliari.
Des del 2002 fins l’actualitat ha estat subdirector general d’Assistència Jurídica i Règim Local de la Direcció General d’Administració Local, al Departament de Governació i Relacions Institucionals i, des de l’octubre de 2012, director dels serveis territorials de la Catalunya Central del mateix departament.
 
Va exercir com a funcionari tècnic a l’Ajuntament de Vic del 1988 al 1990 i a l’Ajuntament de Torelló des del 1991 fins el gener de 2002. També ha estat assessor jurídic de diversos Ajuntaments de Catalunya.
 
 
Xavier Gibert i Espier
Secretari general del Departament d’Empresa i Ocupació
 
Nascut a Barcelona l’any 1958.
Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Diplomat en Funció gerencial de les administracions públiques i en gestió d’Organitzacions Públiques i Privades per ESADE.
 
Des de 2004 i fins el 2010 va ser director de Relacions Laborals, Corporatives i Institucionals de la Unió Catalana d’Hospitals/Fundació Unió Catalana d’Hospitals.
 
De 2002 a 2004 va ser director general de Serveis del Departament de Política Territorial i Obres Públiques, i des de 2000 a 2002, director general de Serveis del Departament de Medi Ambient. Del 1983 al 2000 va desenvolupar diverses tasques a l’Institut Català de la Salut.
 
També ha estat professor de Recursos Humans en diverses escoles i universitats com EADA, la Universitat de Santiago de Compostel·la, l’Escola Universitària de Sant Joan de Déu, la Universitat de Barcelona i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC).
 
Durant la IX legislatura ha estat el secretari general d’Interior del Govern de la Generalitat.
 
Enric Colet Petit
Secretari general del Departament de Justícia
 
Nascut a Barcelona l’any 1958.
Llicenciat en Ciències Empresarials, en Administració i Direcció d’Empreses i Màster en Direcció d’Empreses, Colet és professor d’ESADE des del 1984, activitat que compagina amb la consultoria, i professor associat a la Universitat Ramon Llull.
És membre del Consell Assessor de l’Agència Catalana de Protecció de dades, de la qual en va ser el primer president.
 
Entre les seves àrees d’interès es troben l’Estratègia de Sistemes d’Informació; l’Impacte de les tecnologies de la informació i la comunicació en les organitzacions; l’e-Government i e-Health, i l’Estructura del mercat de les tecnologies de la informació i la comunicació.
 
Durant la IX legislatura ha estat el secretari general d’Empresa i Ocupació
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia