Delegació a Barcelona

Garantir els serveis bàsics, prioritat dels responsables territorials a l'inici de la nova legislatura

query_builder   15 gener 2013 18:04

event_note Nota de premsa

Garantir els serveis bàsics, prioritat dels responsables territorials a l'inici de la nova legislatura

El 15 de gener ha tingut lloc a la seu de la Delegació la primera reunió d’enguany del Consell de Direcció de l’Administració Territorial de Barcelona, presidida pel delegat, Salvador Jorba, on s’ha posat en comú la necessitat prioritària de garantir la prestació dels serveis bàsics a les persones.
Generalitat de Catalunya
 
El delegat ha demanat als directors i responsables territorials que conformen aquest òrgan, la necessitat de continuar amb la prestació de serveis als ciutadans “afegint un plus de coordinació i d’imaginació” a la tasca diària –ha dit, per guanyar en eficàcia malgrat les retallades pressupostàries.
 
Així mateix la reunió ha servit per compartir i posar de relleu dos objectius fonamentals per aquesta nova legislatura.  L’un, garantir les necessitats bàsiques de les persones, cercant prioritats coordinadament amb els ajuntaments, com ara en la prestació de serveis sanitari i d’ensenyament. I l’altre, fer extensiu a tota la ciutadania les actuacions que impulsa el Govern, especialment des del punt de vista local i comarcal i quant a la gestió de projectes que es desenvolupen a totes les àrees.