• Hi assistiran més de 150 business angels i entitats de capital risc.

 

  • S’han seleccionat 21 projectes que es presentaran davant el públic inversor amb l’objectiu d’obtenir finançament.


El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, inaugurarà el pròxim 29 de gener a l’Auditori Axa de Barcelona el XVIII Fòrum d’Inversió d’ACC1Ó, l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana del Departament d’Empresa i Ocupació, un esdeveniment dirigit a inversors nacionals i internacionals que aplegarà 600 professionals.
 
Es presentaran 21 projectes d’empreses innovadores dels sectors de les ciències de la vida i la salut, les TIC i l’enginyeria davant més de 150 business angels i entitats de capital risc. Cada projecte serà explicat en un minut de durada. El públic assistent escollirà els 9 millors, que disposaran de 5 minuts més d’intervenció i que hauran de respondre a preguntes dels inversors.  
 
En l’edició d’enguany, comptem amb la presència de Verne Harnish, fundador d’Entrepreneurs Organization (EO), una de les associacions d’emprenedors més grans del món, amb més de 8.000 socis en 35 països. És fundador i CEO de Gazelles, empresa dedicada a la formació empresarial i al coaching, i director de programes d’emprenedoria al MIT (Massachusetts Institute of Technology).
 
Algunes de les 21 empreses que es presenten al XVIII Fòrum d’Inversió:
 
Keonn Technologies
Keonn dissenya i fabrica productes per a cadenes de retail (comerç minorista) basats en tecnologia RFID (Identificació per radiofreqüència): mobles i expositors intel·ligents sistemes d’inventari en temps real, emprovadors interactius, etc. Ja tenen clients en 17 països i busquen una ampliació de capital d’1 milió d’euros.
 
Solardistech
Solardistech vol portar l’aigua potable a tots els racons del món. Dissenya i fabrica un dispositiu únic i patentat que funciona amb energia solar per a la desinfecció de l’aigua. Es tracta d’un equip lleuger i ecològic, que fa ús de components no tòxics.
 
Minoryx Therapeutics
Minoryx desenvolupa nous tractaments per a malalties avui en dia incurables i considerades rares o minoritàries. Ha creat una plataforma tecnològica que permet identificar una nova generació de fàrmacs per al tractament de malalties de base genètica. Minoryx Therapeutics busca captar 250.000 euros de capital privat.
 
Infantium
Infantium ha desenvolupat jocs per a dispositiu tàctils per a nens de 0-6 anys que permeten l’optimització de les habilitats cognitives en les àrees de lògica, matemàtica i llenguatge. La dificultat del joc s’adapta en funció de les respostes del nen gràcies a l’explotació de dades intel·ligents.
 
XVIII FÒRUM D’INVERSIÓ
 
DIA:
 
Dimarts, 29 de gener de 2013
 
HORA:
De 8:30 a 14:30 hores
 
·         08.30h Inici de la primera sessió de networking (espai d’entrevistes entre emprenedors i inversors)
·         09.30h Inauguració a càrrec del Conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, Felip Puig
·         09.45h Ponència del Sr. Verne Harnish, fundador d’Entrepreneurs Organization
·         10.00h Presentació dels 21 projectes finalistes
·         11.00h Pausa i cafè
·         11.20h Presentació dels 9 projectes finalistes
·         13.00h Lliurament del premis i cloenda a càrrec del Sr. Antoni Ma. Grau, director general d’Indústria
·         13.30h Inici de la segona sessió de networking
·         14.30h Clausura del Fòrum          
LLOC:
 
Auditori AXA
Av. Diagonal, 547
Barcelona