Servei Català de Trànsit

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 25 al 27 de gener

query_builder   27 gener 2013 20:08

event_note Nota de premsa

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 25 al 27 de gener

Fins a les 20.00 h d’avui diumenge no s’ha registrat cap víctima mortal a les carreteres i autopistes catalanes
El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que la xarxa viària catalana interurbana no ha registrat cap accident mortal des de les 15.00 h de divendres, dia 25 de gener, fins a les 20.00 h d’avui diumenge, 28 de gener.
 
Com a conseqüència de la neu, hores d’ara continua tallada la C-28 a Naut Aran, al Port de la Bonaigua.
 
Els problemes viaris més destacats d’aquesta tarda de diumenge fins a les 20.00 h han estat 16 km de retencions a la C-16 a l’altura de Cercs, en sentit sud; el tall de la N-260 a Montferrer i Castellbò (Alt Urgell), en tots dos sentits, durant mitja hora a causa d’una manifestació per demanar més seguretat a la cruïlla de Montferrer; i 5 km d’intensitat a la N-145 a La Seu d’Urgell, en sentit sud.
 
Al matí s’ha hagut de tallar al trànsit la TV-2126 a la Bellvei (Baix Penedès) per una col·lisió envestida entre dos turismes i una motocicleta, amb resultat de dos motoristes ferits greus, amb diversos politraumatismes.
 
Ahir dissabte hi va haver diverses accidents que van complicar el trànsit en aquests punts:
 
-       A la C-58 a Vacarisses (Vallès Occidental) un accident amb un turisme implicat, en sentit Barcelona, va tallar momentàniament la via i un carril durant prop de dues hores.
-       A la C-26 a Cubells (Noguera) va haver-hi una col·lisió frontal entre dos turismes amb quatre ferits menys greus i un il·lès. No va provocar retencions de consideració.
-       A la N-II a Bàscara (Alt Empordà) un accident entre dos camions va fer que es tallés la via durant hora i mitja. Un dels camions va quedar travessat completament. No hi va haver ferits. Es van fer desviaments: en sentit nord cap a la GI-623 cap a Orriols i cap a l’AP-7, i en sentit sud cap a Pontós. No va haver-hi retencions.
 
Com a conseqüència del temporal de neu, va estar tallada la carretera BV-4024 de Guardiola de Berguedà fins al Coll de Pal i es van necessitar cadenes a les següents vies del Pirineu lleidatà: C-13, C-142b, C-147, C-28 (en diferents trams), L-500, L-501, L-504 i L-510. A més, bancs de boira densa van afectar l’A-2 de Montmaneu a Cervera.
 
Pel que fa a divendres a la tarda, cal destacar les incidències viàries següents:
-       Es va fer pas alternatiu a la N-260 a Ribes de Freser per la sortida de via d’un turisme.
-       La N-II a Caldes de Malavella va tenir un carril tallat, en sentit Barcelona, a causa d’un accident.
-       A l’A-2 a Castellolí va haver-hi un sinistre que va tallar un carril en sentit Barcelona.
-       Pas alternatiu a la N-340 a l’Aldea, per la retirada de càrrega d’un camió accidentat.
-       A l’A-2 a Sant Vicenç dels Horts va haver-hi un accident, en sentit Lleida, que va provocar tallar el carril dret temporalment. Un motorista va caure a la via i va ser atropellat per una furgoneta, amb resultat d’un ferit greu, amb fractura de cama.

1  

Fitxers adjunts

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 25 al 27 de gener

Balanç de les incidències viàries més destacades del cap de setmana del 25 al 27 de gener
PDF | 87