Direcció General de Comunicació

govern

Nomenaments

query_builder   29 gener 2013 14:27

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Departament de la Presidència
 
Fernando Brea Vide, delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona
 
Nascut a Barcelona, l’any 1959.
 
Ha cursat estudis de Ciències Econòmiques i Ciències Polítiques a la Universitat de Barcelona.  Diplomat en Direcció Financera per EADA (1982), diplomat en Direcció de Màrqueting, per l’Institut Superior de Màrqueting de Barcelona (1991) i MBA Intensificació en Màrqueting, per l’Institut Superior de Màrqueting de Barcelona (1992).  
 
Ha desenvolupat la seva activitat professional en l’àmbit  de la gestió empresarial,  en àrees de desenvolupament de negoci, màrqueting i comercial;  amb especialització en lideratge, dintre de les organitzacions, de processos de transformació de negoci, de gestió d’equips humans i d’implantació de la tecnologia.  Va ser soci fundador de DATAPRO, empresa dedicada a les tecnologies de la informació i la seva implementació en les petites i mitjanes empreses.
 
A partir de l’any 1995,  i en l’àmbit de les multinacionals,  s’incorpora a la companyia d’origen britànic i capital japonès GESTETNER  com a director de Màrquèting i Vendes. A final dels anys noranta s’integra en la divisió de mitjans de pagament de la multinacional Hewlett Packard (Verifone), liderant el negoci com a responsable a Espanya amb l’oficina central a París.  Des del 2003 s’incorpora a l’empresa T-Systems, focalitzant la seva activitat en  la gestió i implantació de solucions de negoci i de solucions d’infraestructura de sistemes d’informació, aplicades a les àrees d’assegurances, aeroports i indústria.
 
 
Departament de Governació i Relacions Institucionals  
 
Joan Cañada i Campos, secretari de Cooperació i Coordinació de les Administracions Locals
Nascut a Olot l’any 1969.
 
Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i format en lideratge en el sector públic a IESE.
 
Ha impulsat la creació de diversos projectes en l’àmbit privat (relacionats amb els serveis) i ha exercit d’advocat al Despatx Capdevila Advocats, d’Olot i Girona.
 
Ha estat regidor de l’Ajuntament d’Olot i director general d’Administració Local del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya.
 
Ha participat en diferents conferències i treballs relacionats amb el món local i ha presidit la Comissió d’Experts responsable d’elaborar el document de continguts bàsics de la reforma del règim local a Catalunya.
 
Militant d’UDC, ha exercit diversos càrrecs dins del partit. Actualment és president de la Intercomarcal de Girona i conseller nacional d’UDC
 
Jordi Souto Andrés, director general d’Administració Local
 
Nascut a Malpàs l’any 1965.
 
Llicenciat en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona (UB), màster en Anàlisi Política per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), postgrau en Anàlisi Política, Estratègies i Decisions per la UOC, estudis de Ciències Empresarials per la Universitat de Lleida (UdL) i participant al Programa 2012 d’Estratègies d’Innovació i Lideratge per a la Gestió Pública d’IESE.
 
Ha dedicat la major part de la seva trajectòria professional a la docència, primer al col·legi Maristes Montserrat de Lleida i després com a funcionari del cos de professors d’ensenyament secundari.
 
En el període 2007-2011 ha esta vocal del Consell Rector de l’Institut Municipal d’Educació de l’Ajuntament de Lleida.
 
Durant la darrera legislatura ha estat el director dels Serveis Territorials a Lleida, l’Alt Pirineu i l’Aran del Departament de Governació i Relacions Institucionals. Membre de les Comissions Territorials d’Urbanisme de Lleida i de la Val d’Aran, del Consell Rector de l’IDAPA, de la Junta de Govern del Consorci del Montsec, del Consell de Política Lingüística de l’Occità Aranès, de la Junta General del Consorci del Museu de l’Aigua dels Canals d’Urgell i del Consell d’Administració del Consorci del Transport Públic de l’Àrea de Lleida, Autoritat Territorial de Mobilitat.
 
Conseller Nacional d’UDC, membre del Comitè Executiu de la Intercomarcal de les Terres de Lleida i vicepresident del Comitè Local de la ciutat de Lleida.
 
Departament d’Interior
 
Jordi Aurich Taberner director general de Protecció Civil del Departament d’Interior
 
Nascut a Banyoles l’any 1977.
 
És llicenciat en Dret per la Universitat de Girona (UdG) l’any 2000. Ha realitzat el postgrau en Dret Immobiliari i Urbanístic per la Univeristat Pompeu Fabra (UPF), així com diversos cursos, jornades i seminaris en l’àmbit del dret públic i privat.
 
Ha estat professor associat del Departament de Dret Públic de la UdG, com a docent en l’àmbit del dret administratiu a la Llicenciatura de Dret i a la Diplomatura de Criminologia.
 
Ha exercit com a advocat en l’àmbit del dret administratiu i civil fins a l’any 2011.
 
Des de l’any 2008 és tècnic superior en dret de la Xarxa Local de Municipis de la Diputació de Girona (Xaloc), on realitza funcions d’assessorament als municipis en matèria de contractació, procediment i dret administratiu.
 
Des de 2011 ha estat el director dels Serveis Territorials del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural a Girona.
 
Militant d’UDC des de l’any 2001, actualment és el president comarcal del Pla de l’Estany i conseller nacional.
 
Ramon Parés Gallés, director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments
 
Nascut a Barcelona l’any 1955.
 
És llicenciat en Dret i funcionari del cos superior general de la Generalitat de Catalunya.
 
Ingressa a la Generalitat l’any 1982, al Departament de Justícia, on ha desenvolupat diversos càrrecs de responsabilitat. Ha estat inspector de presons, gerent judicial de Barcelona, director del Centre d’Estudis Jurídics i en dues ocasions director general de Serveis Penitenciaris. També ha exercit com a cap dels Serveis Jurídics de l’Institut Català de la Salut (ICS).
 
Compta amb un ampli reconeixement nacional com a expert en matèria d’execució penal, seguretat i gestió penitenciària. Durant 15 anys ha impartit docència sobre aquestes disciplines a la Universitat de Barcelona (UB) i a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). La seva llarga experiència de 30 anys al sector públic li atorga un ampli coneixement en la gestió de recursos públics de màxima complexitat.
 
 
Departament d’Empresa i Ocupació
 
Pere Torres Grau, secretari d’Empresa i Competitivitat
 
Nascut a Rubí l’any 1962.
 
Llicenciat en Ciències per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i ambientòleg.
 
La seva trajectòria professional ha estat vinculada a l’Administració pública catalana, on ha exercit diversos càrrecs de responsabilitat. Entre 1991 i 1993 ha estat secretari del Consell Interuniversitari de Catalunya. Entre els anys 1995 i 2000 ha estat director general de Planificació Ambiental i, fins al 2003, secretari de Planificació Territorial.
 
Durant aquest període, també ha estat vicepresident de l’Incasol, vicepresident del Centre per a l’Empresa i el Medi Ambient, vicepresident de l’Institut de Desenvolupament de les Comarques de l’Ebre i vicepresident de l’Institut Cartogràfic de Catalunya, entre d’altres.
 
En l’àmbit municipal, entre 1991 i 2002 ha estat regidor de l’Ajuntament de Rubí.
 
Els anys 2004 i 2005 ocupa el càrrec de director adjunt de l’Institut Internacional de Governabilitat. A partir de 2006 es vincula a l’Institut Cerdà, primer com a director tècnic i, posteriorment, com a conseller tècnic. A l’Institut Cerdà ha desenvolupat projectes vinculats a la dinamització econòmica del territori, a la innovació i a la sostenibilitat.
 
Entre 2011 i 2012 ha estat assessor del conseller d’Interior del Govern de la Generalitat.
 
Joan Tarradellas i Espuny, conseller delegat de l’Agència de Suport a l’Empresa Catalana (ACC1Ó)
Nascut a Barcelona l’any 1964.
 
És enginyer superior industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), MBA de l’IESE Business School, MBA de la Wharton School (University of Pennsylvania) i doctor en Administració d’Empreses per la UPC.
 
Des que va iniciar la seva trajectòria professional l’any 1994 ha liderat equips d’adquisicions i privatitzacions de mitjanes i grans empreses industrials en els sectors tecnològic, químic i de les aerolínies. Ha estat director de fusions i adquisicions d’Amadeus GTD (a Europa i als Estats Units) i d’FMC Corporation (a Europa, Àsia i l’Orient Mitjà) i membre del Consell d’Administració de diverses empreses.
 
Ha estat fins ara professor del Departament de Finances d’EADA Business School, on ha estat director del Departament i ha donat cursos de doctorat al Departament d’Organització d’Empreses de la UPC. També ha estat soci director d’Astra Corporate Finance Advisors, empresa assessora especialitzada en serveis de banca d’inversions per a petites i mitjanes empreses.
 
És també autor de llibres i treballs de recerca sobre valoració d’empreses, banca i gestió aeroportuària. 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia