Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   5 febrer 2013 14:00

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Departament d’Interior

Joan Josep Isern i Aranda, director del Servei Català del Trànsit

Nascut a Barcelona l’any 1957.

Arquitecte superior, llicenciat per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Màster en Funció gerencial a les administracions públiques per ESADE i en Diagnosi, reparació d’edificis i manteniment d’edificis habitatge per la UPC. Ha participat en nombrosos cursos i congressos organitzats per la Diputació de Barcelona, la fundació CITEMA, el Patronat Català Pro Europa i l’Escola d’Administració Pública de la Generalitat de Catalunya.

Ha exercit com a subdirector general de Planificació i Infraestructures del Departament d’Interior entre 1995 i 2009 i entre 2011 i 2012.

Entre 2009 i 2011 ha estat també director general de Gestió d'Infraestructures del Departament de Justícia. Fins ara ha estat director del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya del Departament d’Empresa i Ocupació.

David Ciudad i Valls, director del Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència 112 Catalunya

Nascut a Barcelona l'any 1973.

Llicenciat en Geografia per la Universitat de Barcelona (UB). Estudis en Direcció i Administració d’Empresa per l’Escola Europea de Negocis.

Desenvolupa la seva trajectòria professional en el camp de l’organització, la
planificació, la coordinació i la racionalització del treball, dimensionament de plantilla i gestió del rendiment.

Des de 2007 ha treballat a la multinacional INDRA Sistemas, dedicada a les tecnologies de la informació i la comunicació, al departament de Recursos Humans, Outsourcing i Transports.

És autor de diversos treballs: Estudi de la configuració d'un sistema d'informació ambiental a les zones costaneres. (2003), Cartografia de detall actualitzada que assenyala els espais lliures d'edificació a les zones litorals de Malgrat de Mar a Lloret de Mar. (2002), i Equipaments turístics a la Comarca del Maresme (2002).

Militant d'Unió Democràtica de Catalunya des de 2003, és membre del Comitè Executiu de la lntercomarcal de Barcelona ciutat. Entre 2007 i 2012 ha estat conseller nacional.

Departament d’Empresa i Ocupació

Joan Aregio i Navarro, director del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)
 
Nascut a Barcelona l’any 1960.
 
Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (UB).

Entre 1985 i 1988 ha estat advocat de la Junta d’Aigües de la Generalitat. Entre 1988 i 1990 ha exercit com a delegat territorial de l’empresa pública ADIGSA a Tarragona, de la qual ha estat vicepresident entre 1990 i 1992. En aquest mateix període ha ocupat el càrrec de director general dels Serveis Comunitaris de la Generalitat de Catalunya. Entre 1992 i 1999 ha estat delegat territorial del Departament de Benestar Social a Tarragona, entre el 1992 i el 1999.

Des del 1995 i fins al 2007 ha estat tinent d’alcalde i regidor de l’Ajuntament de Tarragona, on ha ocupat les regidories de Cultura, Relacions Ciutadanes, Hisenda i Pressupostos. Entre 2003 i 2007 ha estat president de la Diputació de Tarragona i del 2007 al 2011, president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Des del 2011 ha ocupat el càrrec de director del Servei Català de Trànsit de la Generalitat de Catalunya.

Departament de Benestar Social i Família

M. Mercè Santmartí i Miró, directora general d’Atenció a la Infància i l’Adolescència

Nascuda a Berga l’any 1963.

Llicenciada en Veterinària per la Universitat de Saragossa. Llicenciada en grau per la mateixa universitat. Curs per a la Formació de nous Funcionaris Directius (1994-1995), organitzat per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

Des del gener de 2011 i fins a l’actualitat ha exercit el càrrec de directora general de Pesca i Afers Marítims de la Generalitat de Catalunya. Prèviament, del 2001 al 2004, va ser delegada territorial del Departament de Benestar Social a les Terres de l’Ebre, etapa en la qual es va encarregar del desplegament de la seu territorial.

Militant de Convergència Democràtica de Catalunya des del 2003. Consellera Nacional des de 2004. Responsable de Medi Ambient a la Federació de Terres de l’Ebre i membre de la permanent nacional de la sectorial de medi ambient i de la d’agricultura.

Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural

Jordi Ciuraneta i Riu, director general de Pesca i Afers Marítims

Nascut a Sabadell l’any 1964.

Diplomat en Administració i Direcció d’Empreses per ESADE.

És empresari agrari, ramader i agroindustrial, completa la seva formació en l’àmbit de l’organització d’empreses cooperatives a OTALORA, Universitat de Mondragón.

Entre 1991 i 2007 ha estat tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Palma d’Ebre del 1991. En l’àmbit institucional també ha estat vicepresident del Consell Comarcal de la Ribera D’Ebre i diputat a la Diputació de Tarragona. Entre els anys 2000 i 2011 ha estat president de COPAGA. Des de la seva creació i fins al 2011 ha estat membre del Consell de Participació Ciutadana del Consell Social de Universitat de Lleida (UdL) i, també fins al 2011, del Consell Superior de Cooperació.

Ha estat vicepresident de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC); president del Consell Sectorial del porcí de Cooperatives Agràries d’Espanya; membre de l’Organització de sindicats i cooperatives agràries de la UE (COPA-COGECA), i assessor en matèria de carn de porcí del Consell Consultiu de la UE.


Antoni Trasobares Rodríguez, director general de Medi Natural i Biodiversitat

Nascut a Barcelona l’any 1974.

Llicenciat en Ciències Forestals i doctor en Gestió Forestal i Economia per la  Universitat de Joensuu (Finlàndia). Enginyer de Forests en l’especialitat de Medi Ambient per la Universitat de Lleida (UdL) i tècnic agrícola per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

Ha desenvolupat la seva carrera professional en els àmbits de la recerca, la transferència tecnològica i els projectes aplicats en gestió forestal i el medi natural en general.

Entre 1999 i 2004 ha treballat al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya en l’establiment i la coordinació del Projecte Regional pel Mediterrani de l’Institut Forestal Europeu. Del 2004 al 2009 ha treballat a la consultoria Foreco Technologies SL, especialitzada en suport a la gestió forestal i la gestió del medi natural, on ha desenvolupat diversos projectes a nivell nacional i internacional.

Els darrers 3 anys ha estat coordinador a l’Institut Federal Suís de Tecnologia d’un dels principals grups de treball del projecte Europeu MOTIVE, finançat per la Comissió Europea (FP7) i centrat en el desenvolupament de models i estratègies per adaptar la gestió forestal al canvi climàtic.

És autor de diverses publicacions científiques (17 publicacions SCI) i de transferència tecnològica en el camp de la gestió forestal/medi natural.



El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia