Bombers

Un incendi a Espolla, dues persones intoxicades per monòxid a la Vall de Boí i un foc a una granja de Sant Salvador de Guardiola, serveis destacats dels Bombers de la Generalitat

query_builder   6 febrer 2013 07:38

event_note Nota de premsa

Un incendi a Espolla, dues persones intoxicades per monòxid a la Vall de Boí i un foc a una granja de Sant Salvador de Guardiola, serveis destacats dels Bombers de la Generalitat

 
 
Ahir vespre, a les 23.43 hores, un veí francès alertà d’un incendi a Espolla, a l’Alt Empordà. S’hi desplaçaren 7 dotacions dels Bombers de la Generalitat. El foc, que estava localitzat als afores del poble, a prop de la carretera antiga de Rabós, va ser controlat en un parell d’hores i ha quedat completament extingit a dos quarts de cinc de la matinada. Han cremat 7.000 metres quadrats de vegetació (0,7 hectàrees) de bosc de bruc, surera i pins.
 
D’altra banda, 3 dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han mobilitzat a les 5 de la matinada per una alerta de fuita de gas al municipi de la Vall de Boí (Alta Ribagorça). Quan els Bombers han arribat a la casa, situada al carrer Sant Antoni, número 9 de la població de Durro, han fet les medicions oportunes i han comprovat que no hi havia cap fuita. Segons les primeres informacions, la instal·lació de gas no estava acabada i això ha provocat que hi hagués una mala combustió de la caldera al llarg de la nit. Com a conseqüència d’aquets mal funcionament, els dos ocupants de l’habitatge han patit una intoxicació per monòxid de carboni i han estat evacuats a l’Hospital de Tremp. Es desconeixen les dades personals dels ferits, així com també la gravetat exacta de les lesions patides.
 
Ara, 7 dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen en les tasques d’extinció d’un incendi d’una granja a la zona de Can Batlle de Sant Salvador de Guardiola (Bages). El foc, l’avís del qual s’ha rebut a les 06.32 hores, crema una nau aïllada d’uns 40 metres quadrats situada al camí de Mas Coll i, segons les dades facilitades, no ha fet cap ferit.
 
Cerdanyola del Vallès, 6 de febrer de 2013
07.32 hores