Incasòl

INCASÒL ven a la cooperativa Habitatge Entorn una parcel·la al barri del Polvorí de Barcelona

query_builder   11 febrer 2013 12:59

event_note Nota de premsa

INCASÒL ven a la cooperativa Habitatge Entorn una parcel·la al barri del Polvorí de Barcelona

 
El director de l’Incasòl, Francesc Damià Calvet, i el President de la Cooperativa Habitatge Entorn SCCL, Jordi Giménez Maluenda, han signat l’escriptura de compravenda d’una parcel·la al barri del Polvorí de Barcelona per a la construcció d’una promoció d’habitatge protegit. Aquesta promoció forma part del procés de remodelació d’aquest barri afectat per aluminosi.
 
La parcel·la està situada al carrer Guadalquivir i té una superfície de 593, 45 m2 i 1.363 m2 de sostre on s’ubicarà un bloc de 16 habitatges que s’adjudicaran en règim cooperatiu.
 
La remodelació del Polvorí és una actuació urbanística gestionada per l’ Institut Català del Sòl amb la col·laboració del Ministeri de Foment i de l’Ajuntament de Barcelona. Es va iniciar l’any 1995 i ha suposat la total substitució dels  edificis construïts amb ciment aluminós l’any 1953 per reallotjar barraquistes de la zona de la Diagonal amb motiu de la celebració del Congrés Eucarístic. En total, l’Incasòl ha construït 472 habitatges que han suposat una inversió de 35,73 MEUR, aportats per la Generalitat(60%) i el Ministeri de Foment.
 

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 177