Interior

govern

Conseller Espadaler: "Tenim una Barcelona més segura"

query_builder   11 febrer 2013 19:15

event_note Nota de premsa

Conseller Espadaler: "Tenim una Barcelona més segura"

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, i l’alcade de Barcelona, Xavier Trias, han presentat aquesta tarda en roda de premsa les dades de seguretat de Barcelona d’aquest 2012.
 
El conseller Espadaler ha valorat positivament el descens dels fets delictius a la ciutat: “Tenim una Barcelona més segura i això no és casualitat, sinó fruit d’un esforç. Les dades validen una estratègia de coordinació entre els dos cossos de seguretat i Barcelona marca el camí del que ha de ser a la resta del territori”.
 
Per la seva banda, l’alcalde Trias ha afirmat que “l’evolució és esperançadora” i que “hem de seguir treballant. No hem de fer triomfalisme però estic contenc, s’ha fet una molt bona feina conjunta”.
 
El conseller i l’alcalde han estat acompanyats pel comissari cap de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona, Joan Carles Molinero, i l’intendent major cap de la Guàrdia Urbana de Barcelona, Evelio Vázquez.
 
Posteriorment a la compareixença, s’ha celebrat la reunió de la Junta Local de Seguretat, el màxim òrgan de coordinació en matèria de seguretat de la ciutat que presideix l’alcalde, i que ha comptat amb la presència, per primera vegada del conseller d’Interior, Ramon Espadaler.
 
A la reunió també hi han assistit el director general de la Policia, Manel Prat; el primer tinent d’alcalde, Joaquim Forn; i el delegat territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona, Fernando Brea, entre d’altres autoritats.
 
*Adjuntem el dossier de premsa del balanç delinqüencial del 2012 a Barcelona.

1  

Fitxers adjunts

DOSSIER EN PDF

DOSSIER EN PDF
PDF | 477