Delegació a Tarragona

Carme Mansilla, nova directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Ocupació

query_builder   12 febrer 2013 12:55

event_note Nota de premsa

Carme Mansilla, nova directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Ocupació

El delegat del Govern a Tarragona, Joaquim Nin, i el Director de Serveis de la Conselleria d’Empresa i Ocupació, Josep Antoni Mundó, han presentat avui la directora els treballadors del Departament.
Fotografia directora dels Serveis Territorials d'Empresa i Ocupació
Carme Mansilla
Carme Mansilla substitueix Baptista Capell en el càrrec de directora dels Serveis Territorials d’Empresa i Ocupació a la demarcació de Tarragona i deixa el càrrec de directora d’Interior que ocupava fins ara.
 
Mansilla ha volgut agrair “la confiança que el conseller Felip Puig ha dipositat en la meva persona per portar endavant aquest projecte”. La nova directora ha destacat la importància del Departament, “en uns moments difícil des del punt de vista de l’ocupació i de l’empresa, però en un territori que té unes potencialitats excepcionals per afrontar aquesta situació i sortir endavant”.
 
Carme Mansilla va néixer a Cambrils. És llicenciada en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona (1980). És funcionària des del 1983 del Departament d’Ensenyament. Directora de l’IES Narcís Oller de Valls, del 1996 al 2004 i membre de la Junta central de directors. Regidora i Tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Valls a les legislatures 2003-2007 (regidora d’Esports, Ensenyament i Projectes Estratègics, i Presidenta del Patronat Municipal d’Esports), 2007-2011 (a la primera part de la legislatura adjunta a alcaldia, regidora de Seguretat Ciutadana, i a la segona part- amb l’entrada del nou alcalde Albert Batet- regidora del Barri antic, responsable de la Llei de Barris i portaveu del grup municipal de CIU), i a l’actual legislatura (2011-2015), és primera Tinent d’alcalde (Coordinadora de l’Àrea de Cohesió social i regidora de Benestar social i Salut). També ha estat assessora del grup polític de CIU a la Diputació provincial de Tarragona (2004-2007) i presidenta del Consell comarcal de l'Alt Camp (2007-2011). Delegada territorial d'Interior a Tarragona des de març del 2011 fins febrer del 2013.

2  

Fitxers adjunts

Fotografia de l'acte

Fotografia de l'acte
JPG | 252

Fotografia de l'acte

Fotografia de l'acte
JPG | 247

`