Direcció General de Comunicació

govern

El Govern aprova els nous estatuts que regiran l'estació d'esquí Vallter 2000

query_builder   12 febrer 2013 13:49

event_note Nota de premsa

El Govern aprova els nous estatuts que regiran l'estació d'esquí Vallter 2000

 

  • L’acord és conseqüència de l’entrada de capital públic a l’estació d’esquí i muntanya del Ripollès, que ha passat a ser controlada majoritàriament per FGC
 
El Consell Executiu ha aprovat avui els estatuts que regiran l’estació d’esquí i muntanya Vallter 2000 a partir de l’entrada de capital públic en aquesta societat, que ha passat a ser controlada majoritàriament per l’entitat de dret públic Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).
 
D’aquesta manera, es modifiquen els estatuts que fins ara regien la societat per adaptar-los a les peculiaritats inherents a l’entrada de capital públic. Concretament, la modificació aprovada afecta 11 articles dels estatuts aprovats anteriorment a la Junta General d’Accionistes de 12 de novembre de 2012.
 
Així, la societat té ara la condició d’empresa pública de la Generalitat i queda subjecte a la normativa pròpia del sector públic de la Generalitat. El seu capital social serà de 3,9 milions d’euros, amb accions d’una mateixa classe i sèrie, que confereixen els mateixos drets i obligacions als seus propietaris.
 
 
Un nou impuls per a Vallter 2000
 
L’octubre passat el Govern va autoritzar Ferrocarrils a adquirir una participació de com a mínim el 51% del capital social de la societat mercantil Vallter SA, per un import de 2,4 milions d’euros, amb l’objectiu de donar viabilitat a l’empresa i mantenir l’activitat d’explotació de l’estació d’esquí.
 
Ubicada al municipi de Setcases, Vallter 2000 representa un dels principals motors econòmics del Ripollès, amb una generació important de llocs de treball directes i indirectes.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia