Empresa i Treball

Mercè Jou, nova directora general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball

query_builder   12 febrer 2013 16:55

event_note Nota de premsa

Mercè Jou, nova directora general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball

 

El Govern de la Generalitat de Catalunya ha nomenat avui Mercè Jou i Torras, directora general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball del Departament d’Empresa i Ocupació.
 
 
Mercè Jou i Torras
 
Nascuda a Olesa de Montserrat l’any 1962.
 
És llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials (UB); màster en Direcció Pública – EMPA (ESADE) i ha realitzat el curs Pensar el Lideratge a la Càtedra de Lideratges i Governança Democràtica d’ESADE.
 
Des de l’any 1986 i fins el 2011, ha ocupat diferents llocs al Departament de Treball, primer a la Direcció General de Cooperatives i Societats Anònimes Laborals; tot seguit com a subdirectora general al Gabinet Tècnic i, finalment, al Servei d’Ocupació de Catalunya. Igualment ha estat avaluadora externa de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari a Catalunya i membre del Consell de Treball, Econòmic i Social de Catalunya.
 
Col·legiada al Col·legi d’Economistes de Catalunya, és membre del club de conjuntura d’aquesta institució des del 1996 i representant del Col·legi a la Comissió dels estudis de Grau en Economia de la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UB.
 
Mercè Jou és també autora de diversos articles i llibres sobre política econòmica, d’ocupació i del treball.
 
Des de l’any 2003 és regidora de l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat i diputada al Parlament de Catalunya des de la IX Legislatura (2010-2012).
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia