Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

El Departament d'Agricultura millora la xarxa de reg de la Comunitat de Regants del Rech de Dalt

query_builder   14 febrer 2013 13:07

event_note Nota de premsa

El Departament d'Agricultura millora la xarxa de reg de la Comunitat de Regants del Rech de Dalt

 
 
El director general de Desenvolupament Rural del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM), Jordi Sala, ha visitat, aquest matí, les obres de modernització de la Comunitat de Regants del Rech de Dalt (Figaró-Montmany).
 
Aquestes obres han consistit a fer una canonada nova per a separar la conducció d’aigua de reg de l’aigua de boca. Aquesta doble xarxa ha permès millorar el subministrament d’aigua potable, reparant-ne alhora algunes fugues, i es controla i millora les dotacions per a l’agricultura, aconseguint una millor garantia per a ambdós usos, a la vegada que permet un estalvi d’aquest recurs escàs.
 
Les actuacions han suposat la construcció d’una canonada de polietilè d’alta densitat i de 110 mm de diàmetre i 1.450 m de longitud, amb una inversió total de 104.555,37€ assumint el 40% els regants i l’altre 60% el DAAM i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER).
 
Està previst que, properament, els regants procedeixin a substituir les sèquies de terra que alimenten les seves parcel·les.
 
 
Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia