El Govern ha aprovat avui el decret que estableixen el currículum del cicle formatiu de grau mitjà de serveis en restauració, amb l’objectiu d’adequar-lo a les exigències del sector. El currículum s’ha adaptat a la formació professional establerta a la Llei orgànica d’educació (LOE) i se n’han ampliat els continguts. Aquest títol està desenvolupat d’acord amb el catàleg de qualificacions professionals de Catalunya, que permet la integració de la formació professional dels sistemes educatiu i laboral.
El nou currículum del cicle formatiu de grau mitjà de serveis en restauració s’adequa a les necessitats del subsector de les cadenes de restauració ràpida, de restauració moderna, de restaurants temàtics o la “neorestauració” i els serveis per a col·lectiu, que és el que està experimentant un major creixement i reclama una major quantitat de professionals. Per això, s’han ampliat els continguts per formar estudiants capaços d’abastar un nombre ampli de tasques i que comptin amb un tarannà continu d'orientació al client, que és el que necessiten aquests tipus de negocis.