Direcció General de Comunicació

govern

El Govern adequa el títol de grau superior de gestió d'allotjaments turístics a les necessitats del sector

query_builder   5 març 2013 13:51

event_note Nota de premsa

El Govern adequa el títol de grau superior de gestió d'allotjaments turístics a les necessitats del sector

 
  • El cicle s’ha renovat per adaptar-se a la formació professional establerta a la LOE i s’ha desenvolupat d’acord amb el catàleg de qualificacions professionals de Catalunya
 
El Govern ha aprovat avui el decret que estableix el currículum del cicle formatiu de grau superior de gestió d’allotjaments turístics, amb l’objectiu d’adequar-lo a les necessitats actuals del sector. Així mateix, el currículum s’ha adaptat a la formació professional establerta a la Llei orgànica d’educació (LOE) i també se n’ha ampliat els continguts. Aquest títol està desenvolupat d’acord amb el catàleg de qualificacions professionals de Catalunya, que permet la integració dels sistemes educatiu i laboral en la formació professional.
 
El nou currículum del cicle formatiu de grau superior de gestió d’allotjaments turístics amplia els continguts en aspectes relacionats amb la gestió de les noves tecnologies i la internacionalització de la indústria hotelera, així com la creixent integració dels sectors turístics, del comerç i de l’oci. D’aquesta manera, s’adapta a l’evolució dels establiments d'allotjament turístic, que compten amb una gamma més àmplia d'oferta al producte base, amb serveis més nous i personalitzats i que fan necessària la incorporació de sistemes de gestió més moderns i de professionals capaços d’adaptar-se, preveure i anticipar-se a l'evolució canviant del mercat turístic.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia