Ports

Els ports gestionats per la Generalitat de Catalunya es promouran a la fira Cruise Shipping Miami

query_builder   6 març 2013 14:24

event_note Nota de premsa

Els ports gestionats per la Generalitat de Catalunya es promouran a la fira Cruise Shipping Miami

La Generalitat de Catalunya, a través de Ports de la Generalitat, participarà amb els ports de Palamós, Roses, Vilanova i la Geltrú i Sant Carles de la Ràpita a la fira Cruise Shipping Miami, la convenció internacional de referència del sector de creuers que començarà dilluns vinent, a Miami (Estats Units). Les activitats promocionals de Palamós i Roses es faran sota la marca Costa Brava Cruise Ports, mentre que Sant Carles de la Ràpita es promourà com a Delta Ebre Port. En aquesta fira es faran trobades amb els responsables de la indústria creuerística i els principals agents del sector.
 
La fira Cruise Shipping Miami, on coincideixen els principals responsables de la indústria creuerística, autoritats portuàries, agents i operadors turístics, se celebrarà de l’11 al 14 de març a la ciutat de Miami Beach, a l’estat de Florida (Estats Units).
 
Ports de la Generalitat conjuntament amb els ajuntaments de Palamós, Roses, Vilanova i la Geltrú i Sant Carles de la Ràpita, les cambres de comerç de Girona, Palamós i Tortosa, els patronats de turisme Costa Brava Girona i Terres de l’Ebre i el Node Garraf Agència de Desenvolupament estaran presents en el principal fòrum internacional del mercat creuerístic, amb l’objectiu d’impulsar l’activitat de creuers als ports de Palamós, Roses, Vilanova i la Geltrú i Sant Carles de la Ràpita.
 
En la participació dels ports catalans a la fira de Miami es mostraran les infraestructures, les condicions tècniques dels ports i els serveis de què  disposen les navilieres i els passatgers en arribar a la costa catalana. Per altra banda, es donarà a conèixer la història i les activitats culturals, gastronòmiques i de lleure que s’ofereixen als turistes de creuer a l’entorn de la Costa Brava i les comarques gironines, el Garraf i el Penedès, i a les Terres de l’Ebre. Catalunya disposa d’un fort potencial turístic que atreu a les companyies de creuers més importants del món i als creueristes.
 
Costa Brava Cruise Ports arriba a Miami
 
Costa Brava Cruise Ports és la suma dels esforços de sis institucions per promocionar conjuntament els ports de Palamós i Roses i la seva àrea d’influència en un sector que preveu creixement.
 
La marca Costa Brava Cruise Ports, llançada al novembre de l’any passat a la Seatrade Med a Marsella, serà present per primera vegada a la fira Cruise Shipping Miami. Aquesta marca es va crear amb l’objectiu de consolidar el posicionament de Palamós i Roses com a ports escala de creuers, així com per captar noves navilieres, refermar les línies de creuers i fidelitzar les companyies que ja visiten aquests dos ports.
 
Costa Brava Cruise Ports es dóna a conèixer a les principals fires i accions promocionals del sector creuerístic a través d’una publicació promocional específica, el web www.costabravacruiseports.com i el vídeo promocional aeri de la Costa Brava.
Ports de la Generalitat
Delta Ebre Port promourà el port de la Ràpita al mercat de creuers
 
Ports de la Generalitat, l’Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita el Patronat de Turisme Terres de l’Ebre i la Cambra de Comerç de Tortosa han establert un compromís institucional per promoure el port de Sant Carles de la Ràpita com a enclavament que pot rebre tràfic de creuers. Fruit  d’aquest compromís entre les quatre institucions s’ha creat la marca Delta Ebre Port.

Delta Ebre Port té per objectiu mostrar el port de la Ràpita les seves característiques tècniques i els serveis que dóna a les companyies navilieres i als passatgers, conjuntament amb la història de les Terres de l’Ebre i la seva cultura, la gastronomia típica de la zona i les activitats d’oci que s’ofereixen als visitants.
 
Aquesta nova marca que estarà present per primera vegada a l’aparador internacional més important del sector creuerístic, la fira Cruise Shipping Miami, comptarà amb diversos materials promocionals per donar a conèixer al món creuerístic les característiques tècniques del port i l’ampli ventall d’activitats que es poden fer a l’entorn de les Terres de l’Ebre.
 
 
Ports de la Generalitat

 

6 de març de 2013

2  

Imatges

Imatge Costa Brava Cruise Ports

Imatge Costa Brava Cruise Ports 268

Imatge Delta Ebre Port

Imatge Delta Ebre Port 489

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 95