Palau Robert

Exposició del fotògraf Ádám Lukács amb motiu de la Festa Nacional d'Hongria, al Palau Robert

query_builder   12 març 2013 08:14

event_note Nota de premsa

Exposició del fotògraf Ádám Lukács amb motiu de la Festa Nacional d'Hongria, al Palau Robert

El Consolat General d’Hongria presenta l’exposició “Egy”, del fotògraf hongarès Ádám Lukács, amb motiu de la Festa Nacional d’Hongria, que se celebra el 15 de març. La mostra es pot visitar del 13 al 17 de març, a la Sala d’actes de les Cotxeres del Palau Robert, i compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya.
Ádám Lukács
L’acte inaugural tindrà lloc el dimarts 12 de març, a les 19 hores. Hi assistiran el cònsol d’Hongria a Barcelona, Iván Medvecky; el secretari d'Afers Exteriors de la Generalitat, Roger Albinyana; el director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès; el cap de l'Oficina de la Comissió Europea a Barcelona, Ferran Tarradellas, i el fotògraf.
Ádám Lukács ha seleccionat 25 fotografies, la majoria en blanc i negre, amb una atenció especial a la gent, la qual li agrada capturar en el seu medi natural, els grans espais i l’arquitectura típica de cada  país. La paraula  Egy en hongarès, que dóna el títol a l’exposició, es tradueix com “un”. Amb aquest terme vol explicar que la mostra conté imatges diferents però que totes estan guiades pel mateix estat d’ànim: l’observació detallada i subjectiva de la realitat més propera. Les imatges ens traslladen a punts concrets dels Estats Units, França, Hongria, Catalunya i la resta d’Espanya.
Aquest fotògraf hongarès, nascut i criat a Kolozsvar (Cluj – Napoca, Rumania), ha viscut a diverses ciutats d’Hongria, els Estats Units i actualment ha establert la seva residència a Barcelona.
Les seves fotos s’han publicat a mitjans de comunicació i revistes hongareses, catalanes i espanyoles, ha guanyat diversos concursos amb les seves propostes i ha protagonitzat cinc exposicions individuals i ha participat en diverses mostres col·lectives.

1  

Imatges

Foto d'Ádám Lukács

Foto d'Ádám Lukács 226