Direcció General de Comunicació

Govern

Nomenaments

query_builder   12 març 2013 15:33

event_note Nota de premsa

Nomenaments

 

Departament de la Presidència

 
Pere Puig i Anglada, delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya davant la Unió Europea
 
Nascut a Puigcerdà l’any 1964.
 
Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (UB), màster en Dret Europeu per l'Université Libre de Bruxelles (ULB) i diplomat en Negoci Energètic per la Universidad Pontificia de Comillas de Madrid (ICADE). Col·legiat a I’Il·lustre Col·legi d'Advocats de Barcelona des de l’any 1987.
 
Entre 1988 i 1991 va ser funcionari a la Direcció General d'Afers Interdepartamentals del Departament de la Presidència a la Generalitat de Catalunya.
 
Entre 1991 i 1995 va treballar a l'empresa FECSA-ENDESA com a coordinador d'Afers Comunitaris de la Direcció de Planificació i, finalment, com a director adjunt de Comunicació Social.
 
Des de l'any 1995 treballa a la Comissió Europea, com a administrador principal a la Direcció General de Política Regional i Urbana, i a la Direcció General de Justícia i Interior. Actualment és director d'Unitat Adjunt d’Adquisicions i Contractes de la Direcció General de Tecnologies de la Informació i la Comunicació. A la Direcció General de Política Regional i Urbana ha gestionat diverses iniciatives i programes comunitaris a vuit estats membres de la UE.
 
 
Juli Gendrau i Farguell, delegat del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central
 
Nascut a Berga l’any 1969.
 
És enginyer en organització industrial i enginyer tècnic industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Ha realitzat diversos postgraus i especialitzacions en la redacció, organització i direcció de projectes industrials i en l’àmbit de les energies renovables.
 
La seva trajectòria professional ha estat vinculada a l’empresa privada, on ha exercit diverses responsabilitats tècniques.
 
Ha estat professor associat de la UPC, al Departament d’expressió gràfica com a docent en l’àmbit de la redacció i execució de projectes tècnics en l’enginyeria industrial.
 
L’any 2007 va ser elegit alcalde de Berga, on des del 1999 havia exercit de regidor.
 
Militant de CDC, ha exercit diversos càrrecs al partit. Va ser militant de la JNC. Actualment és president de la Federació de les comarques de la Catalunya central.
 
 
Departament d’Interior
 
Maria Teresa Casado Cadarso, directora general de l’Administració de Seguretat
 
Nascuda a Logronyo l’any 1965.
 
Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), màster d’especialització en Dret Penal i Ciències Penals per la Universitat de Barcelona (UB) i la Universitat Pompeu i Fabra (UPF).
 
Ha estat secretària judicial en provisió temporal del Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Santa Coloma de Farners (1993-1996) i facultativa llicenciada en dret del cos de Mossos d’Esquadra de l’Assessoria Jurídica de la Regió Policial Girona (1997-2000).
 
Entre 2001 i 2003 ha exercit com a responsable d’Assumptes Penals del Servei d’Assessorament Jurídic de la Direcció General de Seguretat Ciutadana. També ha estat cap de servei d’Administració de la Regió Policial Metropolitana Nord de la Direcció General de Seguretat Ciutadana (003-2005) i cap de l’Àrea d’Inspecció de l’Agència Catalana de Protecció de Dades (2005-2007).
 
Des de 2008 i fins a l’actualitat ha estat subdirectora general de Seguretat Interior del Departament d’Interior.
 
Des de 2008 és vocal de la Comissió de Control de Dispositius de Videovigilància de Catalunya i, des de 2009, vicepresidenta de la Subcomissió contra la Violència, el Racisme, la Xenofòbia i la Intolerància en l’Esport.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia