Direcció General de Comunicació

govern

Altres acords del Govern

query_builder   19 març 2013 14:15

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

 
 
El Govern amplia un acord amb la Universitat d’Andorra que permet que l’alumnat andorrà conegui el sistema educatiu català
 
El Govern ha aprovat avui ampliar l’acord de col·laboració entre el Departament d’Ensenyament i la Universitat d’Andorra, que permet que els estudiants de Psicologia del centre andorrà realitzin pràctiques als serveis educatius de la Generalitat i coneguin el sistema educatiu català. L’acord marc, que es va signar el 30 de juny de 2011, es renova anualment i té com a objectiu que els estudiants s’apropin a la realitat educativa a través de pràctiques i, alhora, adquireixin la major competència possible per a la seva professió. El Departament d’Ensenyament es compromet a facilitar les places de pràctiques disponibles a l’alumnat i a designar una persona del Servei Educatiu responsable de cada estudiant en pràctiques. La Universitat d’Andorra, de la seva banda, es compromet a designar el professorat que serà responsable de l’alumnat a la universitat, a oferir assessorament als tutors de les pràctiques i a emetre un certificat que acrediti la tasca realitzada pels tutors dels Serveis Educatius. El conveni estarà vigent fins al curs 2014-2015, tot i que serà prorrogable si hi ha acord entre les dues parts.
 
El Govern aprova el Decret que modifica el Consell d’Administració de la EAJA
 
El Govern ha donat el vistiplau a la modificació del Decret 108/2012, que regula l’organització, l’estructura i el funcionament de l’Entitat Autònoma del Joc (EAJA). El text canvia l’article 4.2.c) que fa referència a la composició del Consell d’Administració de l’EAJA. A banda dels càrrecs de president i de conseller delegat que ja existien amb anterioritat, el text redefineix el perfil dels cinc vocals que formaran part d’aquest òrgan directiu. Els vocals seran els següents: el secretari general del Departament de Benestar Social i Família, el responsable de l’Assessoria Jurídica del Departament d’Economia i Coneixement, el director general de Turisme i dues persones vinculades a la Direcció General de Tributs i Joc o a la Secretaria d’Hisenda. Aquest canvi adapta l’estructura de l’EAJA al nou organigrama del Departament d’Economia i Coneixement, que va crear la Secretaria d’Hisenda, a la qual s’adscriu l’Entitat del Joc.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia