Drets Socials

L'Estiu és teu

Benestar Social i Família comença a adjudicar les 10.236 places de "L'estiu és teu!"

El número triat a l'atzar en el sorteig que s'ha celebrat aquest matí ha estat el 8.097 a partir del qual s'iniciarà l'adjudicació de places

query_builder   20 març 2013 13:36

event_note Nota de premsa

Benestar Social i Família comença a adjudicar les 10.236 places de "L'estiu és teu!"

El número triat a l'atzar en el sorteig que s'ha celebrat aquest matí ha estat el 8.097 a partir del qual s'iniciarà l'adjudicació de places

Sorteig Estiu és teu
Aquest matí s’ha celebrat el sorteig públic per adjudicar les 10.236 places que s’ofereixen del programa “L’estiu és teu!”, dirigit a infants i joves de 5 a 17 anys. El número escollit a l’atzar, mitjançant el bombo de Loteria de Catalunya, ha estat el 8.097.
 
A partir del divendres que ve, les persones que s’hagin preinscrit al programa rebran un correu electrònic o podran consultar el web www.xanascat.cat/estiuesteu per conèixer l’estat de la seva petició. El número del sorteig serà el de referència per iniciar les adjudicacions de les places, en un ordre correlativament ascendent.
 
La celebració del sorteig ha estat presidida pel director general de Joventut del Departament de Benestar Social i Família, Toni Reig. Durant l’acte s’ha donat a conèixer que les estades més sol·licitades han estat les que combinen esports i idiomes als albergs de Coma-ruga (durant 10 dies) i L’Escala (durant 2 setmanes) als torns del mes de juliol.
 
La tipologia d’estades que han acumulat més demanda de places són les que fomenten l’aprenentatge d’idiomes: anglès, francès o alemany, ja sigui en les estades d’idiomes pròpiament dites, amb 2.043 sol·licituds; o les estades que combinen idiomes amb esport, amb 3.439.
 
El programa “L’estiu és teu!” ofereix estades de fins a dues setmanes a infants i joves de 5 a 17 anys a la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya. Les modalitats d’aquestes estades són: música (29 estils i 27 instruments a triar), idiomes (anglès, francès o alemany), esportives (futbol, bàsquet i handbol), multiesportives (19 modalitats), combinat d’anglès i multiesportives, enginy, circ, teatre, veu, cinema, creatives, natura i combinat d’anglès i astronomia. Aquestes dues últimes tipologies, són novetats de l’edició d’enguany.
`