Delegació a Barcelona

Les Franqueses del Vallès commemora el Dia de la Policia Local

query_builder   22 març 2013 14:45

event_note Nota de premsa

Les Franqueses del Vallès commemora el Dia de la Policia Local

El delegat del Govern, Fernando Brea, ha participat el 21 de març en el dia institucional de la policia local de Les Franqueses del Vallès, quins actes tenen continuïtat en una jornada de portes obertes de la prefectura, diumenge, 24 de març.
Generalitat de Catalunya
 
 
Durant els actes de celebració a les dependències policials, s’han atorgat els reconeixements de serveis de 2012 a agents i ciutadans.  Durant el seu parlament, Fernando Brea ha destacat que els policies són “garants de l’exercici de la llibertat, la convivència i el bé comú”, i que “la societat  necessita més que mai una policia propera, sensible i eficaç”.
 
Han estat presents l’alcalde de les Franqueses, Francesc Colomé; l’alcalde de la Roca del Vallès, Àngel Ros; el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Randos, i representants de l’ABP de Mossos d’Esquadra.
 
Enguany, estudiants de 2n d’ESO dels instituts El Til·ler i Lauro han fet una representació dels fets que commemora el dia de la policia local de Les Franqueses, en record dels més de 200 treballadors remences que van perdre la vida el 22 de març de 1485 en terres de Llerona en defensa dels drets dels pagesos davant els mals usos feudals.