Interior

govern

El conseller Ramon Espadaler lliura a l'Obra Social Sant Joan de Déu 42.000 euros recaptats amb el calendari solidari "Bombers amb causa"

query_builder   2 abril 2013 18:51

event_note Nota de premsa

El conseller Ramon Espadaler lliura a l'Obra Social Sant Joan de Déu 42.000 euros recaptats amb el calendari solidari "Bombers amb causa"

Foto
  • Els fons s’han recaptat gràcies a la venda de 4.300 calendaris “Bombers amb Causa”, realitzats conjuntament per l’Obra Social Sant Joan de Déu i els Bombers de la Generalitat

 

  • Un any més, i gràcies als fons recaptats, l’Obra Social Sant Joan de Déu ha concedit la beca “Bombers amb causa”, destinada a la recerca en malalties infantils

  • Les fotos del calendari, que plasmen la complicitat entre els infants i els bombers, van ser fetes als parcs de Bombers de Ripoll, l’Hospitalet de Llobregat, Terrassa, Balaguer, Reus, i a les instal·lacions de l’Hospital Sant Joan de Déu

 

  • En l’edició actual també ha col·laborat Abacus Cooperativa
 
El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, ha lliurat aquesta tarda a l’Obra Social Sant Joan de Déu els 42.000 euros recaptats gràcies a la venda de 4.300 calendaris Bombers amb causa. A l’acte també han assistit el director general de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Ramon Parés; el director de la Cúria Provincial, germà Joaquim Erra; el director de l’Obra Social de Sant Joan de Déu, Oriol Bota, i els bombers voluntaris i impulsors del calendari, Arnau Fabregat, Òscar Sánchez i David Colomé, entre d’altres autoritats.
  
El conseller Espadaler ha posat de relleu la il·lusió de totes les persones i institucions que han participat en aquest projecte, i ha destacat: “Un país de qualitat és un país que és solidari, que aposta per la recerca i és capaç d’il·lusionar-se”.
 
Espadaler ha recordat que la conselleria d’Interior “és una conselleria bolcada en les persones”, com ho demostra el projecte solidari ‘Bombers amb causa’. En aquest sentit, el titular d’Interior ha agraït la implicació dels bombers, les famílies i els fotògrafs que han col·laborat de forma desinteressada en aquest calendari.
 
Els fons recaptats amb la venda del calendari solidari permetran donar continuïtat a la beca “Bombers amb Causa” de recerca en el camp de les malalties infantils, i que s’atorga per concurs entre els investigadors de l’Hospital Sant Joan de Déu, sota el jurat d’experts científics interns i externs a la institució. Concretament, ha estat el doctor Martín Iriondo del Servei de Neonatologia, i en representació de la doctora Isabel Iglesias, beneficiària de la beca “Bombers amb causa” qui ha rebut l’ajut per a l’estudi de recerca. La investigadora Isabel Iglesias, adjunta al servei de neonatologia, va ser qui va rebre l’ajut en la primera edició de la beca, gràcies a la qual ha realitzat el seu treball d’investigació, un estudi de la influència del suport nutricional postnatal en el metiloma del prematur extrem.
 
 
El calendari solidari “Bombers amb Causa
Els Bombers de la Generalitat i l’Obra Social Sant Joan de Déu col·laboren per segon any consecutiu en aquest projecte solidari. Concretament, els bombers Arnau Fabregat, Òscar Sánchez i David Colomé, en col·laboració amb el personal de l’Obra Socil Sant Joan de Déu han estat els impulsors del projecte, que no ha suposat cap despesa. En aquesta edició, a més, Abacus Cooperativa s’ha sumat al projecte, tot distribuint el calendari, de forma desinteressada, als seus punts de venda.
 
També els fotògrafs que han realitzat les fotografies, Danny Caminal, Joan Castro, Ricard Cugat, Ramon Gabriel, Elisenda Pons i Joan Revillas, hi han col·laborat de forma altruïsta en el calendari solidari, a l’igual que la il·lustradora Cristina Losantos.
 
Les fotografies del calendari 2013, que mostren nens i nenes de l’Hospital Sant Joan de Déu, així com efectius i familiars dels Bombers de la Generalitat, van ser realitzades als parcs de Bombers de Ripoll, l’Hospitalet de Llobregat, Terrassa, Balaguer, Reus, i a les instal·lacions de l’Hospital Sant Joan de Déu. També va participar el Grup Caní de Recerca dels Bombers de la Generalitat.
 
Una altra de les novetats del projecte solidari va ser la posada en marxa de la pàgina web www.bombersambcausa.org
 

8  

Fitxers adjunts

FOTO 1

FOTO 1
JPG | 5414

FOTO 2

FOTO 2
JPG | 1506

FOTO 3

FOTO 3
JPG | 1453

FOTO 4

FOTO 4
JPG | 1380

FOTO 5

FOTO 5
JPG | 1374

El conseller Espadaler lliura el xec a l'Obra Social Sant Joan de Déu

El conseller Espadaler lliura el xec a l'Obra Social Sant Joan de Déu
JPG | 347

Foto de grup

Foto de grup
JPG | 571

Nota en pdf

Nota en pdf
PDF | 133