Delegació a Girona

El conseller de Territori i Sostenibilitat visita l'Observatori del Paisatge

query_builder   28 març 2013 15:29

event_note Nota de premsa

El conseller de Territori i Sostenibilitat visita l'Observatori del Paisatge

Una imatge de la visita a l'Obeservatori del Paisatge
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, acompanyat per l’alcalde d’Olot Josep Maria Corominas, ha visitat avui l’Observatori del Paisatge d’Olot i s’ha reunit amb el seu director, Joan Nogué. La directora general de Polítiques Ambientals, Marta Subirà, i el director dels Serveis Territorials de Territori i Sostenibilitat a Girona, Josep Maria Cortadellas, també han estat presents a la reunió.
 
L'Observatori del Paisatge de Catalunya és un ens d'assessorament de l'administració catalana i de conscienciació de la societat en general en matèria de paisatge. La seva creació respon a la necessitat d'estudiar el paisatge, elaborar propostes i impulsar mesures de protecció, gestió i ordenació del paisatge de Catalunya en el marc d'un desenvolupament sostenible
 
Posteriorment, el conseller de Territori i Sostenibilitat, acompanyat del director general de Carreteres, Xavier Flores, ha visitat l’Ajuntament d’Olot i s’ha reunit amb l’alcalde, amb qui han compartit la necessitat d’avançar en la redacció dels projectes de la variant d’Olot.

1  

Fitxers adjunts

Una imatge de la visita

Una imatge de la visita
JPG | 88