Cultura

El 31è Saló Internacional del Còmic de Barcelona tindrà el 'western' com a eix temàtic

query_builder   4 abril 2013 14:07

event_note Nota de premsa

El 31è Saló Internacional del Còmic de Barcelona tindrà el 'western' com a eix temàtic

  • El certamen, que se celebra de l’11 al 14 d'abril a Fira Barcelona, compta amb 19.000 metres quadrats i amb 141 expositors
El 31è Saló Internacional del Còmic de Barcelona s’ha presentat avui en un acte en el qual ha participat el conseller de Cultura, Ferran Mascarell. El Saló Internacional del Còmic de Barcelona se celebra de l’11 al 14 d'abril al Palau 8 de Fira Barcelona Montjuïc. El certamen, organitzat per FICOMIC, comptarà amb la participació de destacats autors de còmic nacionals i estrangers, i ofereix nombroses activitats culturals i lúdiques com exposicions, conferències, tallers o signatures d'autors. També serà el marc de trobades professionals d'autors amb editors estrangers i nacionals.
 
L’exposició Per un grapat de còmics mostrarà alguns dels escenaris clàssics del western en el còmic, atès que aquest gènere serà un dels eixos temàtics del Saló aquest any .
 
La presentació del saló ha tingut lloc a l’Espai 4 del Palau de la Virreina i també hi han participat el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Ciurana; la diputada adjunta de Cultura de la Diputació de Barcelona, Mireia Hernandez; el president de FICOMIC i del Gremi d’Editors de Catalunya, Xavier Mallafré; i el director del 31 Saló Internacional del Còmic de Barcelona Carles Santamaria
 
En el transcurs de l’acte, el conseller Mascarell ha destacat la importància  del saló: “El suport del Govern al Saló Internacional del Còmic de Barcelona hi és i hi serà, per la seva importància en la interpretació de l'entorn i per la cultura catalana. El còmic és 1 dels àmbits que millor indaguen el seu entorn, és dels q més s'adapta a la realitat cultural”.
 
El Saló Internacional del Còmic, que se celebrarà  per novè any consecutiu a Fira de Barcelona, ocuparà prop de 19.000 metres quadrats. Comptarà amb 141 expositors, entre els quals hi ha editors i llibreters, companyes cinematogràfiques, televisives i de l’oci interactiu, entitats i associacions professionals i d’aficionats relacionades amb el còmic i el seu entorn.

1  

Fitxers adjunts

Dossier de premsa: 31a Saló Internacional del Còmic

Dossier de premsa: 31a Saló Internacional del Còmic
PDF | 3318

`