Direcció General de Comunicació

GOVERN

L'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat incorpora una nova modalitat de loteria

query_builder   9 abril 2013 14:52

event_note Nota de premsa

L'Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat incorpora una nova modalitat de loteria

 

  • Consisteix en un sorteig amb bitllets que contenen números i on les combinacions guanyadores s’obtenen mitjançant un mecanisme d’extracció de números a l’atzar
 
El Govern ha aprovat avui el reglament de la loteria passiva, una modalitat de loteria que s’incorporarà a l’actual oferta que organitza i gestiona l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat (EAJA). Aquest és el primer pas per instaurar, una vegada finalitzat el seu desenvolupament jurídic i tècnic, una modalitat de loteria que  consisteix en un sorteig amb bitllets que contenen números i on les combinacions guanyadores s’obtenen mitjançant un mecanisme d’extracció de números a l’atzar.
 
El retrocés de l’economia i l’alt nivell de competitivitat existent al sector del joc han provocat una reducció progressiva dels beneficis generats per les loteries titularitat de la Generalitat, els quals es destinen íntegrament a finançar projectes d’acció social a través del Departament de Benestar Social i Família. Amb el llançament d’aquesta modalitat es pretén augmentar els ingressos públics provinents de les loteries catalanes.
 
Des de la creació de l’EAJA, la Generalitat ha destinat més de 210 milions d’euros a programes i actuacions d’atenció a la vellesa, a les persones discapacitades i al funcionament de centres d’atenció a la infància.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia