Direcció General de Comunicació

govern

El Govern autoritza la subhasta de la Casa Burés

query_builder   16 abril 2013 15:11

event_note Nota de premsa

El Govern autoritza la subhasta de la Casa Burés

 
  • La Generalitat anunciarà properament la data de la licitació de l’immoble, que tindrà un preu de sortida de 26 milions d’euros
 
El Govern ha autoritzat el Departament d’Economia i Coneixement a convocar la subhasta de venda de la Casa Burés i liquidar anticipadament el cens emfitèutic que grava l’immoble, un cop s’hagi venut.
 
La Generalitat va adquirir la Casa Burés el desembre del 2009, a través d’un cens constituït a favor de l’Ajuntament de Barcelona de 26 milions d’euros. Des d’aleshores, l’Executiu ha abonat al consistori les rendes anuals acordades i, en aquest moment, l’import del cens que queda per liquidar és de 14 milions d’euros com a màxim. Aquesta quantitat inclou els 13 milions de cens emfitèutic pendent, més els interessos corresponents.
 
La Casa Burés es licitarà per un preu mínim de 26.090.885 euros. El Departament d’Economia i Coneixement té previst convocar en els propers dies una subhasta pública per vendre la Casa Burés, juntament amb l’antiga seu del Memorial Democràtic a la Via Laietana, actualment en desús. 
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia