Salut

Carles Constante presidirà el Consell d'Administració de l'Institut Català de la Salut

query_builder   16 abril 2013 14:26

event_note Nota de premsa

Carles Constante presidirà el Consell d'Administració de l'Institut Català de la Salut

Carles Constante
El Govern ha acordat aquest matí nomenar el doctor Carles Constante i Beitia (1958), actual director general de Planificació i Recerca en Salut del Departament de Salut, president del Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut.
 
Fins avui la presidència del Consell ha estat exercida, en funcions, pel doctor Joan Viñas i Sala, vocal del mateix Consell i nomenat recentment president de la Reial Acadèmia de Medicina de Catalunya.
 
El doctor Carles Constante és metge, diplomat en gestió sanitària i tècnic superior per oposició del cos d’administració general de la Generalitat. Té una dilatada carrera en la sanitat pública catalana en què ha exercit diferents responsabilitats, tant en centres sanitaris com en el Servei Català de la Salut; també va ser director del Servei Andorrà de Salut.
 
Actualment és director general de Planificació i Recerca en Salut i té al seu càrrec, entre d’altres competències d’aquesta Direcció General, el Pla de salut de Catalunya 2011-2015 i el Pla estratègic de recerca i innovació, responsabilitats que continuarà exercint atès el caràcter no executiu de la presidència del Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut.