• La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, també ha destacat que “si et fan un informe com el que li han fet a Wert, s'ha de tenir en compte”
 
  • Rigau ha fet aquestes declaracions avui al matí en una entrevista
 
 
La consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha afirmat que "la proporció raonable no ens l'ha de dir el ministre, és fruit de l'avaluació de l'alumne". Ho ha fet aquest matí en una entrevista a Catalunya Ràdio, en relació al dictamen del Consell d’Estat sobre l’avantprojecte de la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE) que es va conèixer ahir.
 
La titular d’Ensenyament, que ahir ja va anunciar que demanaria al ministre d’Educació que convoqui a les comunitats autònomes a la conferència sectorial per a valorar la continuïtat de la tramitació de la LOMCE, ha remarcat que “si et fan un informe com el que li han fet a Wert, s'ha de tenir en compte. Li diuen que té elements que no són adequats".
 
Irene Rigau va exposar ahir en roda de premsa que el dictamen del Consell d’Estat coincideix en molts punts amb l’informe elaborat pel Departament d'Ensenyament sobre la LOMCE, com és el tema lingüístic. En aquest sentit, Rigau va destacar que “la qüestió de la llengua és un tema pedagògic, i no polític”. Rigau també va subratllar, sobre els temes qüestionats  per  l’informe, la insuficiència pressupostària del projecte i l’estructura curricular.