Cultura

Inauguració de la nova Biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor

query_builder   27 abril 2013 14:03

event_note Nota de premsa

Inauguració de la nova Biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor

El director general d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, Joan Pluma, l’alcaldessa de Sant Antoni de Vilamajor, Maria Lluïsa Berdala, i el president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve, han inaugurat avui la nova biblioteca de Sant Antoni de Vilmajor, situada al carrer Pau Casals.
 
La biblioteca s’ubica en un edifici de nova construcció, obra de l’arquitecte Manel Solà i Noguera. L’edifici té planta triangular i ocupa una superfície útil de 810 m2 distribuïts en dues plantes. A la planta de baix hi ha la zona d’acollida, la zona infantil i les àrees de revistes, música, imatge i una sala polivalent. A la primera planta hi ha el fons general, una aula de suport i la zona de treball intern.
 
La biblioteca compta amb accés a internet i espai Wi-Fi, i disposa d’un fons de 12.250 volums, 2.000 audiovisuals, 51 subscripcions a revistes i 5 a diaris.
 
La nova biblioteca és l’equipament número 366 del Sistema de Lectura Pública de Catalunya i rep el suport de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Barcelona.
 
La Generalitat de Catalunya ha aportat 317.200 € en la construcció, mobiliari, equipament, senyalització, equipament informàtic i fons documental de la Biblioteca.