Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural

L'IRTASOLIDARI col·labora amb la Fundació Banc dels Aliments

query_builder   30 abril 2013 09:54

event_note Nota de premsa

L'IRTASOLIDARI col·labora amb la Fundació Banc dels Aliments

El grup IRTASOLIDARI, format per personal de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, es va crear l’any 2010 i té com a objectiu gestionar els fons provinents del pressupost que aquest institut destinava als lots de Nadal dels seus treballadors per dedicar-los a obres socials.
 
L’any 2012 es van escollir tres projectes per col·laborar-hi. Entre aquests, hi ha la Fundació Banc dels Aliments de les comarques de Girona. Des de la seva fundació l’any 1988, aquesta fundació lluita contra la fam i la precarietat en el seu entorn immediat i, entre les seves tasques, s’hi troba la d’evitar que els aliments consumibles, però no comercialitzables, siguin destruïts, per la qual cosa els fa arribar a les persones més necessitades.
 
En aquest marc de col·laboració, l’IRTASOLIDARI ha realitzat una donació de quasi 8.000 euros a aquesta fundació per a l’adquisició de sucre i/o llet. Aquests aliments, a més de Girona, es repartiran entre altres bancs d’aliments de Catalunya (Barcelona, Lleida, Reus-Tarragona).