Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   30 abril 2013 15:55

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Departament de la Presidència

Víctor Cullell i Comellas, director general d’Anàlisi i Prospectiva
Nascut a Barcelona l’any 1976.
Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de Barcelona i MBA per la BES La Salle – Manhattan College. També s’ha especialitzat en l’àmbit de la gestió pública i de la comunicació política amb diferents postgraus i màsters cursats a la Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona i l’Institut de Ciències Polítiques i Socials. Ha cursat el programa “Vicens Vives – Lideratge i Compromís Cívic” d’ESADE.
La seva trajectòria laboral transcorre en diferents àmbits, tant en el sector privat com en el públic. Des de l’any 2010, és el cap del Gabinet de Relacions Institucionals del Departament de la Presidència.
Militant de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) des de l’any 1995. Actualment és el president de CDC a Gràcia i portaveu del grup municipal de CiU al districte.
 
Departament de Territori i Sostenibilitat

Jordi Agustí Vergés, director de l’Agència Catalana de l’Aigua
Nascut a Figueres l’any 1960.
Enginyer industrial i màster en Direcció i Administració d’Empreses. Ha desenvolupat pràcticament tota la seva carrera professional en la gestió d’infraestructures i serveis públics.
Enginyer en cap i màxim responsable de l’àrea d’Infraestructures i Serveis Públics a l’Ajuntament de Roses des del 2005, prèviament havia estat director-gerent del grup d’empreses municipals Fisersa de Figueres, encarregat de la prestació dels principals serveis públics, com l’abastament d’aigua potable, la xarxa de clavegueram, la depuració d’aigües residuals, el transport urbà o la recollida de residus, entre d’altres.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia