Bombers

Els equips de rescat continuen amb la recerca del desaparegut a Calella (Maresme)

query_builder   4 maig 2013 12:21

event_note Nota de premsa

Els equips de rescat continuen amb la recerca del desaparegut a Calella (Maresme)

A primera hora d’aquest matí, després d’una reunió de coordinació amb tots els cossos operatius actuants, s’ha reprès la recerca de l’home de 40 anys desaparegut a Calella.
 
El dispositiu preveu fer una recerca intensiva, tant per aire com per mar, aprofitant les bones condicions meteorològiques i de visibilitat de la mar que hi ha a la zona. Amb l’helicòpter dels Bombers de la Generalitat estan resseguin la costa des del far de Calella fins a Arenys de Mar en sentit sud i fins al riu Tordera en sentit nord. I, al migdia, es preveu que s’incorpori també l’helicòpter de Salvament Marítim per fer-li el relleu en la recerca.
 
D’altra banda, per mar s’ha intensificat la zona de recerca, a on se suposa que el desaparegut va entrar a l’aigua, amb els equips subaquàtics del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) dels Bombers de la Generalitat i dels GEAS de la Guàrdia Civil. Així mateix, Salvament Marítim també hi té una embarcació destinada rastrejant tota l’àrea.
 
Paral·lelament, en el dispositiu també hi han efectius del GRAE de muntanya i del Grup d’Emergències Mèdiques (GEM) i quatre vehicles dels Bombers de la Generalitat.
 
A més, també treballen conjuntament en l’operatiu de recerca agents dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local que fan tasques de seguiment i recerca en especial atenció a la línia de costa.  
 
Recordem que, els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís de la desaparició d’aquest home el passat dia 2 de maig a les 23.44 hores.
 
Cerdanyola del Vallès, 4 de maig de 2013
12.00 hores

1  

Fitxers adjunts

Foto recerca a Calella

Foto recerca a Calella
JPG | 1779