Direcció General de Comunicació

govern

El Govern adequa el cicle de grau superior d'agència de viatges i gestió d'esdeveniments a les necessitats del sector

query_builder   7 maig 2013 14:37

event_note Nota de premsa

El Govern adequa el cicle de grau superior d'agència de viatges i gestió d'esdeveniments a les necessitats del sector

 
  • La titulació s’ha renovat per adaptar-se a la formació professional establerta a la LOE i s’ha desenvolupat a partir del catàleg de qualificacions professionals de Catalunya
 
El Govern ha aprovat avui el decret que estableix el currículum del cicle formatiu de grau superior d’agència de viatges i gestió d’esdeveniments, amb l’objectiu d’adequar-lo a les necessitats actuals del sector. S’ha adaptat a la formació professional establerta a la Llei orgànica d’educació (LOE) i s’ha desenvolupat a partir del catàleg de qualificacions professionals de Catalunya, que permet la integració de la formació professional dels sistemes educatiu i laboral.
 
El cicle amplia continguts relacionats amb la intermediació de viatges, atès que aquesta activitat ha tingut un creixement important en els darrers anys. Les agències de viatges han d’afrontar el repte de les noves tecnologies i han d’apostar per la qualitat, per poder garantir al client una assessoria professional sobre la gran varietat de productes i serveis turístics disponibles. El currículum dóna resposta a aquestes necessitats d’especialització i aprofundeix en el fet que l’agència ha d’oferir al client seguretat i confiança a l’hora d’escollir la millor alternativa.
 
Pel que fa al sector de la gestió d’esdeveniments, Catalunya ha esdevingut una de les principals destinacions de convencions i, a més, experimentarà un gran creixement i esdevindrà una de les eines fonamentals de màrqueting de les empreses. Als professionals del sector se’ls demana creativitat i professionalitat, qualitats que estan desenvolupades en el nou currículum.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia