Oficina del President

El president Mas ha visitat les instal·lacions d'Applus Idiada

El president de la Generalitat ha visitat les instal·lacions d'Applus Idiada

query_builder   14 maig 2013 20:21

event_note Nota de premsa

El president de la Generalitat ha visitat les instal·lacions d'Applus Idiada

 

  • Durant la visita el cap de l'Executiu ha conduït un prototip de camió elèctric desenvolupat per l'empresa
El president Mas ha conduït el camió elèctric e-truck desenvolupat a Idiada
El president Mas ha conduït el camió elèctric e-truck desenvolupat a Idiada
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha visitat aquesta tarda les instal·lacions d’Applus Idiada, partner d’enginyeria al servei de la indústria de l’automòbil que proporciona solucions completes per a desenvolupament de producte a nivell mundial.
 
Durant la visita el cap de l’Executiu s’ha reunit amb els responsables del Grup Applus i ha fet un recorregut per les instal·lacions de l’empresa, situades en un espai de 370 hectàrees al Baix Penedès. El president ha visitat la torre de control i el laboratori de seguretat passiva i bona part de les 12 pistes de proves del complex. El president Mas també ha conduït un prototip de camió elèctric, el e-truck, desenvolupat a Idiada, que està basat en el camió Nissan Cabstar.
 
Applus Idiada està present a 20 països i té el 76% del seu negoci als mercats internacionals. Té una plantilla total de 1.500 treballadors arreu del món.
 
En l’acte han acompanyat el president del Grup Applus, Joaquim Coello; el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i el delegat de la Generalitat a Tarragona, Joaquim Nin, entre d’altres.
 

1  

Fitxers adjunts

Visita a Idiada

Visita a Idiada
JPG | 516