Els Bombers de la Generalitat aniran retirant els efectius que s’han desplaçat a l’Escola d’Enginyeria Química de Terrassa un cop han inspeccionat i ventilat les instal·lacions de l’edifici.
 
En un primer moment, els Bombers, juntament amb personal de la universitat, han fet una primera inspecció per les tres plantes més soterrani de l’edifici per  localitzar l’origen i descartar que quedés ningú a l’interior. Posteriorment, s’ha fet una nova inspecció, més intensiva, laboratori per laboratori, en què s’han ventilat també totes les estances. Finalment, no s’ha pogut determinar l’origen que hauria causat picors i marejos a algunes persones.
 
El Sistema d’Emergències Mèdiques, que ha desplaçat tres ambulàncies, ha atès un total de sis persones, amb afectacions de caràcter lleu, que no han estat evacuades a cap centre sanitari. Fins al lloc també s’han desplaçat sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, la tècnica de Protecció Civil, i efectius de la Policia Local.
 
Cal recordar que els Bombers han estat alertats, de l’incident, a les 10.33 hores d’aquest matí. Abans de l’arribada dels efectius, preventivament s’havien desallotjat unes 1.000 persones de l’edifici que s’han dirigit a la plaça del Campus.
 
Està previst que a les 14.00 hores es pugui reprendre l’activitat a la universitat.