Direcció General de Comunicació

govern

El Govern adapta el cicle de grau superior de projectes d'edificació a les necessitats del sector

query_builder   28 maig 2013 14:56

event_note Nota de premsa

El Govern adapta el cicle de grau superior de projectes d'edificació a les necessitats del sector

 
  • Aquesta titulació s’ha renovat per adequar-la a la formació professional establerta a la LOE i s’ha desenvolupat d’acord amb el catàleg de qualificacions professionals de Catalunya
 
El Govern ha aprovat avui el decret que estableix el currículum del cicle formatiu de grau superior de projectes d’edificació, amb l’objectiu d’adaptar-lo a les necessitats actuals del sector. A més, el currículum s’ha adequat a la formació professional establerta a la Llei orgànica d’educació (LOE) i se n’han ampliat els continguts. Aquest títol està desenvolupat d’acord amb el catàleg de qualificacions professionals de Catalunya, que permet la integració de la formació professional dels sistemes educatiu i laboral.
 
El nou cicle formatiu de grau superior de projectes d’edificació amplia continguts en relació amb el desenvolupament de nous materials; el grau d’automatizació dels processos d’execució; la utilització creixent de prefabricats; la construcció d’edificis intel·ligents; la utilització d’energies renovables; l’eficiència energètica en edificis i instal·lacions, i la utilització de les tecnologies de la informació i de la comunicació mitjançant programes informàtics integrats i específics per al sector.
 
D’aquesta manera, el currículum dóna resposta a les necessitats educatives del sector, tenint en compte que les normatives d’aplicació exigeixen que la qualitat estigui present en totes les fases del procés constructiu. També es tenen en compte els àmbits de la seguretat i la salut laboral, que demanen una formació permanentment adaptada als canvis produïts per la innovació i tecnificació del sector.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia