• El cap de l’Executiu ha rebut aquesta tarda la nova equipació del Futbol Club Barcelona per a la propera temporada
  • El president ha agraït al club que hagi pres aquesta decisió perquè ha assegurat que “és un acte al servei del país”
El Barça ha lliurat al president de la Generalitat la nova equipació per a la propera temporada
El Barça ha lliurat al president de la Generalitat la nova equipació per a la propera temporada
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha agraït aquesta tarda al FC Barcelona que hagi decidit lluir els colors de la senyera en la seva segona equipació, i ha assegurat que, el fet que “un club de la importància del Barça prengui aquesta decisió, ens enorgulleix” i, alhora, “és un acte al servei del país”.
El president ha dit aquestes paraules després de rebre, de mans del president del FC Barcelona, Sandro Rossell, els dos nous models de la samarreta que l’equip lluirà la propera temporada 2013-2014. Per primer cop en la història del club, la segona equipació lluirà les franges vermelles i grogues de la senyera.
El cap de l’Executiu ha agraït a la junta del FC Barcelona aquesta aposta “en un moment ple de projectes, però també de dificultats i simbologia”, en relació a la commemoració, l’any vinent, del 300 aniversari dels fets de 1714.
“Els colors de la nostra senyera es passejaran per tot el món i estic convençut que seran un dels grans ambaixadors del nostre país en aquests moments en què hem de ser coneguts, reconeguts, respectats i valorats. I segur que el Barça ens hi ajudarà molt”, ha remarcat el president Mas.
Durant l’acte de presentació que s’ha celebrat al Palau de la Generalitat aquesta tarda, el president ha remarcat que la segona equipació “desperta majories molt grans, les mateixes que busquem dins el país per fer grans projectes i operacions”. En aquest sentit, ha assegurat que no cal fer cas de les controvèrsies i que el que cal és apostar, com ho està fent el Barça, per tirar projectes endavant.
“Quan fas coses i prens decisions, reps critiques, però, si no fas mai res, recules”, ha destacat el president, que ha afegit que el que cal és tenir aquesta actitud positiva i proactiva que suposa “una contribució positiva al bé comú”.
A l’acte també hi han assistit diversos membres de la junta del club, entre els quals hi havia el vicepresident Carles Vilarrubí i el director de l’àrea esportiva, Andoni Zubizarreta. Per part de l’Executiu, han acompanyat al president el conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, i el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau.

1  

Imatges

Fotografia amb la nova equipació

Fotografia amb la nova equipació 908