Servei Català de Trànsit

El Servei Català de Trànsit dóna suport a la campanya La Carretera et demana SENSE

query_builder   12 juny 2013 13:47

event_note Nota de premsa

El Servei Català de Trànsit dóna suport a la campanya La Carretera et demana SENSE

 
El director de l’SCT, Joan Josep Isern, ha destacat a l’acte de presentació del programa que aproximadament en el 35% de les víctimes mortals per accident de trànsit es detecta presència d’alcohol
 
Una unitat mòbil se situarà a la Plaça Universitat de Barcelona fins al 16 de juny per conscienciar sobre la incompatibilitat entre l’alcohol i la conducció
SCT
El director de l'SCT, Joan Josep Isern, ha donat suport a la campanya "La Carretera et demana SENSE"
El director del Servei Català de Trànsit, Joan Josep Isern, ha donat suport avui a la campanya La Carretera et demana SENSE i s’ha congratulat per la posada en marxa d’iniciatives com aquestes, atès que “ajuden a fer pedagogia sobre els riscos que suposa combinar alcohol i conducció”. En la presentació de la tretzena edició d’aquest programa, promogut per l’associació empresarial Cerveceros de España, Isern ha destacat que l’SCT “continua treballant intensament en la lluita per reduir l’alcohol a la carretera, atès que és una de les causes principals de la sinistralitat” i ha advertit que “aproximadament en el 35% de les víctimes mortals per accident de trànsit es detecta presència d’alcohol”.
 
Un any més, l’associació empresarial Cerveceros de España desenvolupa aquesta acció, en la qual es pretén conscienciar els conductors de la incompatibilitat entre l’alcohol i la conducció i també recordar a tots els consumidors de cervesa la possibilitat d’escollir la versió sense alcohol de la mateixa beguda. En el marc d’aquesta campanya, una unitat mòbil, concretament un autobús equipat amb jocs interactius i materials didàctics,  estarà situada a Plaça Universitat de la capital catalana des de avui fins al dia 16 de juny. Enguany es vol incidir sobretot en la importància de la seguretat en trajectes curts com els que s’efectuen en zones urbanes.
 
A la presentació, que s'ha celebrat aquest matí a la Plaça Universitat de Barcelona, també hi assistit el director general de Cerveceros de España Jacobo Olalla Marañón, i el Cap Provincial de Trànsit de Barcelona. Adrià Puigpelat Marín.
 
 

1  

Fitxers adjunts

NOTA DE PREMSA EN PDF

NOTA DE PREMSA EN PDF
PDF | 61