• El cap de l’Executiu ha inaugurat avui la nova seu corporativa de Desigual a Barcelona
El president Mas, durant la inauguració la nova seu corporativa de Desigual
El president Mas, durant la inauguració la nova seu corporativa de Desigual
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha llançat aquest matí el missatge que “els somnis, els valors i les actituds” d’un país són “fonamentals” i ha manifestat que “ningú té dret a frustrar aquests somnis ni a desarticular o desmembrar aquests valors, i això val per a les persones, per a les famílies, per a les empreses i per als països”.
 
El cap de l’Executiu s’ha expressat amb paraules durant la inauguració de la nova seu corporativa de l’empresa de moda Desigual a Barcelona. Artur Mas ha fet un paral·lelisme entre aquesta empresa i Catalunya i ha dit que Desigual “ha avançat gràcies als seus somnis i als seus valors des de fa 30 anys”, de la mateixa manera que el país “ha avançat gràcies a què ha tingut somnis i ha tingut valors des de fa mil anys”.
 
El president ha recordat que Desigual va néixer com una empresa “molt petiteta, que s’ha fet molt gran” en aquests 30 anys i li ha expressat la seva felicitació per “la seva trajectòria molt llarga, el seu esforç continuat i per haver-se situat molt amunt en el que és el reconeixement de la moda, el disseny i la confecció”. Artur Mas també ha agraït a Desigual el seu “bon exemple de projecció a tot el país, a la ciutat de Barcelona i de situar-nos arreu del món amb marca pròpia i amb un segell de qualitat”.
 
El cap del Govern ha dit que, com passa amb Catalunya, “segur que Desigual ha hagut de convertir problemes en oportunitats i, de tant en tant, també ha tingut algun fracàs”, però ha afegit que “sé per experiència personal que els fracassos no són derrotes, són lliçons, i com que se’n pot aprendre, es poden convertir en victòries o en èxits”.
 
El nou edifici de Desigual, que porta per lema “La vida és xula”, disposa de prop de 30.000 metres quadrats, distribuïts en sis plantes, i acull l’equip de disseny de la companyia i la resta de departaments del grup. Les instal·lacions s’han fet sota criteris de sostenibilitat i estalvi energètic i en l’actualitat hi treballen més de 800 persones.
 
A l’acte d’inauguració també hi han assistit el president del Port de Barcelona, Sixte Cambra, i el gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, Miquel Rodríguez, entre d’altres autoritats.

2  

Imatges

Visita a les instal·lacions

Visita a les instal·lacions 685

Fotografia de família

Fotografia de família 887