El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, a través de Prodeca, ha estat present en el Congres d’AECOC de Fruita i Hortalisses, que s’ha celebrat els dies 18 i 19 de juny a València, amb motiu de la promoció d’SmartFruit IPM International  Congress, que se celebrarà durant els dies 2 a 4 de febrer de 2014.
 
SmartFruit IPM International Congress és una iniciativa conjunta del Departament d’Agricultura, els productors de fruita i el fabricants i comercialitzadors de serveis fitosanitaris. Una iniciativa que neix amb l’objectiu d’incrementar el valor de la producció en tota la cadena.
 
L’entrada en vigor de la normativa comunitària sobre gestió integrada de plagues representa una oportunitat per a l’intercanvi de coneixements i experiències per a l’obtenció de productes sans en un entorn saludable.
 
SmartFruit IPM International Congress pretén reunir assessors, productors i experts en sistemes de gestió integrada de plagues d’Amèrica Central i del Sud, del nord i el sud de la Mediterrània, de la Península Ibérica, de Centre Europa, per conèixer noves experiències i noves tècniques que millorin el rendiment dels conreus fructícoles. També serà una trobada d’assessors, productors i canals de distribució i comercialització, dels esmenats països, amb la fi de posar en comú les estratègies que satisfacin les necessitats del consumidor.
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agricultura.cat  i twitter.com/agriculturacat.