El Departament de Territori i Sostenibilitat ha obert avui un nou accés a l’intercanviador de la Sagrera-Meridiana des del carrer Hondures, en la cruïlla amb el passatge de Coello. Aquest accés permet la connexió amb les línies 1,5, 9 i 10 de Metro, així com amb Rodalies de Catalunya (R4 i R3). A més, el passadís de connexió permet creuar per sota l’avinguda Meridiana. Aquesta actuació s’emmarca en els treballs de reurbanització de l’estació de l’L9 al carrer Hondures.
Nou accés intercanviador Sagrera
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha obert avui un nou accés a l’intercanviador de la Sagrera-Meridiana, des del carrer Hondures, a l’altura del passatge de Coello. La connexió, que se situa a nivell de carrer, permet l’accés a les línies de Metro 1, 5, 9 i 10 i amb Rodalies de Catalunya (R3 i R4), en un dels intercanviadors més potents de la xarxa ferroviària de Barcelona.
 
L’accés que s’ha obert avui, que té una longitud de 30 metres i una amplada d’uns 6 metres, permet salvar el desnivell entre el carrer d’Hondures i el vestíbul de l’intercanviador i creuar per sota l’avinguda Meridiana.
 
Aquesta actuació s’emmarca en els treballs de reurbanització de l’estació de l’L9 al carrer d’Hondures, que conclouran pròximament.

2  

Imatges

Plànol situació

Plànol situació 52

Fotografia

Fotografia 107

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 84