Delegació a Girona

El delegat del Govern lliura els diplomes d'Hipoteràpia als joves de l'escola Ramon Suriñach i la Fundació MAP

query_builder   19 juny 2013 17:32

event_note Nota de premsa

El delegat del Govern lliura els diplomes d'Hipoteràpia als joves de l'escola Ramon Suriñach i la Fundació MAP

Imatge del delegat
 
L’entrega de diplomes del curs Hipoteràpia s’ha celebrat aquest matí al Club d’Hípica Niubó de Campdevànol. Els 45 estudiants de l’Escola Ramon Suriñach i de la Fundació MAP que han fet durant tot l’any el curs d’Hipoteràpia han rebut el certificat acreditatiu. El delegat del Govern, Eudald Casadesús, conjuntament amb el director de l’Hípica, Joaquim Valls, l’alcalde de Campdevànol, Joan Manso, i el president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, ha fet avui l’entrega de diplomes en una celebració que es converteix en el final de curs.
 
La jornada s’ha iniciat amb una demostració dels joves i les habilitats adquirides damunt el cavall, una demostració amb la participació d’agents dels Mossos d’Esquadra. El curs fa 13 anys que s’ofereix i és una iniciativa conjunta de l’Escola Ramon Suriñach, la Fundació MAP i el Club Hípica Niubó.
 
El delegat del Govern, Eudald Casadesús, ha felicitat els alumnes per la feina feta durant tot l’any i ha tingut “un reconeixement especial per totes les famílies, que aporteu el coratge i la dedicació indispensable. En aquest país,” ha dit, “les famílies fan un paper insubstituïble i són un factor de solidaritat, protecció i ajuda mútua”. Finalment, ha destacat la implicació de totes les institucions en el curs. A l’acte també hi ha estat present l’alcalde de Ripoll, Jordi Munell, i el comissari en cap de l’Àrea de Girona dels Mossos d’Esquadra, Joaquim Belenguer.
 
La Hipoteràpia és una tècnica de rehabilitació on s’utilitza el moviment del cavall al pas com a mitjà terapèutic per a persones amb minusvàlues físiques o psíquiques. A més, el contacte amb el cavall aporta facetes terapèutiques a nivell cognitiu, comunicatiu i de personalitat.

1  

Fitxers adjunts

El delegat del Govern, Eudald Casadesús, entregant un dels diplomes

El delegat del Govern, Eudald Casadesús, entregant un dels diplomes
JPG | 1628