Empresa i Treball

Demà dilluns 1 de juliol s'inicia la temporada de rebaixes d'estiu als comerços catalans

query_builder   30 juny 2013 12:00

event_note Nota de premsa

Demà dilluns 1 de juliol s'inicia la temporada de rebaixes d'estiu als comerços catalans

•  Davant l’atac competencial de l’Estat espanyol contra el model comercial català, la Generalitat recorda que, a Catalunya, continua vigent el decret legislatiu 1/1993 sobre comerç interior, que regula la venda en rebaixes.
 
• La direcció general de Comerç constata el suport de les entitats representatives del sector a la normativa catalana.
 
Prop de 40.000 comerços catalans inicien demà, 1 de juliol, la temporada de rebaixes d’estiu que finalitzarà el 31 d’agost. Davant la ingerència de l’estat espanyol en la regulació comercial catalana, la Generalitat recorda que a Catalunya es manté vigent el decret 1/1993 de comerç interior, que regula les rebaixes.
 
La direcció general de Comerç constata el suport del sector a la normativa comercial impulsada pel Govern Català. D'altra banda, recorda que el Parlament de Catalunya tramita actualment una proposició de Llei que ratificarà les competències de la Generalitat en aquest àmbit.
 
Així mateix, la direcció general de Comerç creu que aquest període de rebaixes transcorrerà en plena normalitat i que serà un element dinamitzador del consum. Els preus avantatjosos d'aquest període, acompanyats de la qualitat dels productes, el servei i el tracte personalitzat característics del comerç català seran, un any més, un incentiu perquè els ciutadans gaudeixin de les rebaixes.