Delegació a Girona

Els Serveis Territorials d'Ensenyament donen la benvinguda als nous directors i directores de centres públics gironins

query_builder   1 juliol 2013 16:07

event_note Nota de premsa

Els Serveis Territorials d'Ensenyament donen la benvinguda als nous directors i directores de centres públics gironins

Un moment de l'acte
 
El director dels Serveis Territorials d’Ensenyament, Albert Bayot, ha donat la benvinguda als nous directors i directores dels centres públics de les comarques gironines en un acte que s’ha celebrat aquest matí al vestíbul de l’Edifici de la Generalitat a Girona. L’acte ha comptat amb l’assistència dels 32 mestres i professors que han assumit el càrrec de direcció de cares al nou curs. En alguns casos serà la primera vegada que assumeixen aquest càrrec i, en d'altres, ja l’havien assumit en el passat.
 
Albert Bayot, acompanyat dels caps de les unitats administratives dels Serveis Territorials, ha agraït als directors que es posin al servei de la comunitat educativa i ha posat a la seva disposició el Departament d’Ensenyament, ressaltant que és també l’oficina de serveis als centres.
 
El director dels Serveis Territorials ha volgut incidir en el fet que tots ells assumeixen la direcció d’una institució escolar i, per tant, fan un servei al país en un moment econòmicament difícil i de complexitat social. A més, els ha donat tot el seu suport i els ha demanat que en l’exercici del seu càrrec liderin el centre amb lleialtat, transparència i rigor, tenint present la funció pública que estan desenvolupant, i alhora sabent escoltar la comunitat educativa, fent-la participar de la presa de decisions. Al mateix temps, Bayot els ha instat a mostrar les coses positives que s’estiguin fent en els centres i a vetllar per un respecte absolut per la llengua i la cultura.
 
La trobada ha servit també per presentar els responsables de les diferents unitats administratives dels Serveis Territorials, detallant els temes que gestiona cadascun d’ells. L’acte s’ha acabat amb una visita guiada pels Serveis Territorials d’Ensenyament amb la presentació de tot el personal que hi treballa.

1  

Fitxers adjunts

El director dels Serveis Territorials d'Ensenyament, Albert Bayot, en un moment del seu parlament

El director dels Serveis Territorials d'Ensenyament, Albert Bayot, en un moment del seu parlament
JPG | 895